• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    MANIICZKA: Jako rodit?
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: jedny jsou tady, dalsi pribudou http://rybicka.rajce.idnes.cz/Decin_-_Biograffs_-_20.11.09/ naky shrnuti akce atd taky bude, este se z toho silenyho vikendu musim nako probrat

MANIICZKA: a co takhle naky fota sem rvat...? at nenamaham tolik predstavivost... a kanalovi vyrid ze ma u verci schovanou prezdrzku ze se ani neozve
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: ??????????????...jako ze se vratim za devet mesicu joooooo:]]]]
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    Snímek 270.jpg (1483095 B)
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: akorát jo? ve 12 v noci haaaa haaaa :D to já už mám většinou půlnoc
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    AMISH: haha...... já jsem přišel právě tak akorád ale ty jsi byla už moc
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: no dyť já ho ani pořádně nevídám. ale přijde mi krapet šedivější ,) a já puťka jooo?! to myslim zatim ještě nehrozí:D ale až se vrátíš, tak bude náš bytek snad konečně útulnější a hlavně tu bude novej přírůstek ,-) nechtěla sem ti to včera psát, páč to ještě nebylo jistý
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: nemáš přijít do hospy, dyž už všichni odcházej:D
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: dneska sem mluvila s kanalem no a jako spis si myslim ze si toho hafana nenecha...on se flaka porad po tom sgvotu,kde prave stenata sou,tak rika jako ze to jedno je jeho ,ale dneska mi prave rek,ze si ho asi nenecha,pac je to spousta starosti..zradlo a pak jak s nim domu. bla bla bla bla .myslim ze si to brzo rozmysli,az mu bude muset jit nekam koupit zradlo:]
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH:
    CZOKOVOKO: to mi ani nerikejte,ze se tam nic nedeje...to mi neserte.. ne ze se vrATIM a z dedka jeste vetsi PRADEDEK a z mishy PUTKA DOMACI HOSPODINKOVA ...has se vratim bue peklo..prdy srandy..kralovsky vesaky...a ne ze se dedku mezitim zase odnaucis klopit tam ruma bo zelenou...miso pohlidej ho tam:]]]]]
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    AMISH: to bych ti nedoporučoval když si ani nepamatuješ že jsi mně zdravila:))
    AMISH
    AMISH --- ---
    hele pošlete někdo fota z pátka nebo odkaz....co rendo???
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: teda máňa si pořídila štěňátko, to zírám :) ale ten kanál mě sere, už kvůli němu jeden krásnej, inteligentní pes skončil podvyživenej a nakonec na dvoře přivázanej k řetězu, a on si veme ke zkurvení dalšího.....
    AMISH
    AMISH --- ---
    ale ale.....už ani psát neumim
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: jo jo, to s tebou souhlasim. co tak koukám ale, ale docela všude je mrtvo
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    nejnovejsi zazitky z recka....nedavno sme se s mongolem flakali tessalonikou..no a na zemi lezel 10 ecek..sme je hnedle zbalili a koho nepotkaME..DANIELA..a bylo to jasnyyyy...prej mam vyborny LSD...wow berem berem...no a co pak probehlo nemalej vylet...a to prej tu tripy stojej za hovnenc ale tohle byla fajna CALIFORNIE....sme to sezrali ja sla na zachod a mongol mezitim u budky sebral jakousi kartu a na ni byla natistena velkym pismem AFRICA ...s africkejma motivama..a bylo to jasny.. pak uz sme byli v Africe...byl to obycenej hnusnej univerzitni paRk obklopenej hnusnejma komunistickejma betonovejma barakama A uprostred kasna...jenze to v tu chvili byla nadherna AFRIKAS...najednou tam vrany [kterych je tam prehrsle ] tak bylY nadherni pralesni ptaci ,kteri vydavaji prekrasne tonY..strOmy byly moncicakove chlupaty a tak krasne zeleny...ve fontane se koupa obri slon...a nad celou Afrikou svitila fialova obloha..bylo to proste NAAADHERNY...nekdo nam zkratka chtel v ten den zaplatit krasnej vylet a povedlo se mu tooooooo...diky ti kamo:]]]]

.......ted zase trocha toho nepozitivniho,aby sem jen nechvalila...si takhle spime..a rano nejaky zvuky ci co a rec ktery jeste ani nerozumim,tak se proberu otevru ocka swa a nademnou mistni fizle a neajek typek v kvadru..neco na nas rvali..jako ze at okamzite vypadneme,ze na to mame 10 minut....takze nam vyklidili nas sgvot..bylo to divoky rano a na chvili sme se ocitli bezdomova,ale ne nadlouho vzali nas na mistni proflaklej sgvot jmenem DELTA... je to pohoda driv to byla kolej...je to velkej barak ...mame svuj pokoj s postelema a koupelnou..je to fakt uz solidne zarizenej zabydlenej sgvot...zije tu asi 30 lidi,ale je mirne politickej a drzej si tu prevazne svoji komunitu,tak doufame,ze nas tu pres zimu nechaji....zitra ho komplet nafotime,ale bydlenicko je to luxusni.....

...no a ted to nejcerstvejsi a pro me nejloztomilejsi....ze mam hafika...na jednom sgvote byla vcera kalba a donesli tam asi pet tenatek....no jo no... ja neodolala...ploste si me vybral..tak mi ted spinka malej reckej cernej chlupatej tvorecek ve spacaku...ale asi to bude pekny telatko...mongolovi zamrznul v tu chvili usmev,ale vedel ze nema sanci...:]]]]
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    koukám že tady se nic neděje ach jo ten Děčín
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    AMISH: tak to se musím hrozně smát
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam