nejnovejsi zazitky z recka....nedavno sme se s mongolem flakali tessalonikou..no a na zemi lezel 10 ecek..sme je hnedle zbalili a koho nepotkaME..DANIELA..a bylo to jasnyyyy...prej mam vyborny LSD...wow berem berem...no a co pak probehlo nemalej vylet...a to prej tu tripy stojej za hovnenc ale tohle byla fajna CALIFORNIE....sme to sezrali ja sla na zachod a mongol mezitim u budky sebral jakousi kartu a na ni byla natistena velkym pismem AFRICA ...s africkejma motivama..a bylo to jasny.. pak uz sme byli v Africe...byl to obycenej hnusnej univerzitni paRk obklopenej hnusnejma komunistickejma betonovejma barakama A uprostred kasna...jenze to v tu chvili byla nadherna AFRIKAS...najednou tam vrany [kterych je tam prehrsle ] tak bylY nadherni pralesni ptaci ,kteri vydavaji prekrasne tonY..strOmy byly moncicakove chlupaty a tak krasne zeleny...ve fontane se koupa obri slon...a nad celou Afrikou svitila fialova obloha..bylo to proste NAAADHERNY...nekdo nam zkratka chtel v ten den zaplatit krasnej vylet a povedlo se mu tooooooo...diky ti kamo:]]]]
.......ted zase trocha toho nepozitivniho,aby sem jen nechvalila...si takhle spime..a rano nejaky zvuky ci co a rec ktery jeste ani nerozumim,tak se proberu otevru ocka swa a nademnou mistni fizle a neajek typek v kvadru..neco na nas rvali..jako ze at okamzite vypadneme,ze na to mame 10 minut....takze nam vyklidili nas sgvot..bylo to divoky rano a na chvili sme se ocitli bezdomova,ale ne nadlouho vzali nas na mistni proflaklej sgvot jmenem DELTA... je to pohoda driv to byla kolej...je to velkej barak ...mame svuj pokoj s postelema a koupelnou..je to fakt uz solidne zarizenej zabydlenej sgvot...zije tu asi 30 lidi,ale je mirne politickej a drzej si tu prevazne svoji komunitu,tak doufame,ze nas tu pres zimu nechaji....zitra ho komplet nafotime,ale bydlenicko je to luxusni.....
...no a ted to nejcerstvejsi a pro me nejloztomilejsi....ze mam hafika...na jednom sgvote byla vcera kalba a donesli tam asi pet tenatek....no jo no... ja neodolala...ploste si me vybral..tak mi ted spinka malej reckej cernej chlupatej tvorecek ve spacaku...ale asi to bude pekny telatko...mongolovi zamrznul v tu chvili usmev,ale vedel ze nema sanci...:]]]]