• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    KRASNY A ZEVLACKY DECINE...chybite mi Mana.
    AMISH
    AMISH --- ---
    jinak všem přeju krasný Vánoce a vše nej nej do novýho roku. jináč dneska se sejdem asi u Ryby to vypadá. Teda na 99% to slíbil, ale známe Rybu že?
    AMISH
    AMISH --- ---

AMISH
    AMISH --- ---
    takhle to včera vypadalo v ul...:-) bylo to fajn

AMISH
    AMISH --- ---
    mazec noo...těžká kára, ale nechtěla bych se s ní potkat tváří v tvář
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    Mercedes-Benz Actros Water Cannon 10000: Stříkačka proti demonstrantům | AUTO.CZ
    http://news.auto.cz/nakladni/mercedes-benz-strikacka.html
    AMISH
    AMISH --- ---
    ach jo:( včera sem sem vkládala ty fotky jako aby bylo jasný jaká maska vyhrála, a neska mám u nich křížek-nejdou mi zobrazit. nevíte čim to je ksakru? už se mi to stalo několikrát, přitom mi to včera zobrazit šlo:(
    AMISH
    AMISH --- ---
    OXIDE: bohužel jo :(( je to fakt zakomplexovanej debža
    OXIDE
    OXIDE --- ---
    hej to tam nekdo vyhazuje pojistky naschval? to je dobry, tak proto tehdy nekrolog nedohral svuj koncert. teda jestli to bylo tim... a editu jsem na ty fotce ani nepoznal. husty:)
    AMISH
    AMISH --- ---
    bakeš je v první řadě pořádnej kretén!!!!!!ať tam nebydlí, když má s tim problém, asi musel vědět, že když bude bydlet nad klubem, nebude tam uplně klid nee??
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    tak pan majitel ryba to je kapitola sama o sobě tohle se už tolikrát řešilo že je mi s to ho na blití jenom když o tom někdo mluví, je to určitě škoda mít to někdo kdo tomu rozumí tak by to byl nelepši klub v DC. a ještě defo jménem bakeš kterej furt vyhazuje pojistky naschvál to je taky nadělení. no nic byla ale prdel :D
    AMISH
    AMISH --- ---
    he he, akce výborná, dík všem co podpořili, škoda jenom, že nebyl mikrofon, bylo by to vyhlašování zajímavější, ale ceny se snad líbily -mě je teda špatně ještě teď :D
    jinak sme s edith řikaly,že by z toho mohla bejt i tradice...co vy na to?
    jo, ale mínus to mělo teda, a to, že ryba na to pěkně sere!!!!! zase došlo pivo už někdy v jednu a to sliboval, jak bude všechno zařízený, že dá akci na zelenou, přijde v masce a nakonec nedorazil vůbec. a ta potopa taky bomba jako!!! z toho sem fakt nasraná. tak dobrý místo, a takhle na to kašlat.
    no ale posílám vyhlášení pro ty, co nebyli.
    gže 1. místo: edith alias trish adamsová

2.místo: jeana alias tinky

3.místo: kotvoush alias elvis (jinak část hlasů sme dostali společně, za což dík, sem ráda, že si někdo všimnul ještě kotvoušovi cedulky, kerou pak ztratil, kde měl I LOVE COCAIN, takže aby bylo jasno, byla sem za elvisův kokain a ne za anděla :D)
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    DOSTALI STE ME VSICHNI...NEHORAZNEJ MASAKR...uz z tech fotek se da poznat,ze prdel neskutecna...sere me ze sem o to prisla...

HOVADA:DDDDDDD
    http://kolac79.rajce.idnes.cz/Maskarak/#Snimek_653.jpg
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    kolac79 | Maškarák – rajce.net
    http://kolac79.rajce.idnes.cz/Maskarak/
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    decinakove mi davaj mesic maximalne dva:DDD
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    KOOTCHA: no a neasi...jako sem mela v planu navrat v cervnu nejdyl kousek jeste cervence..joo jak to tak cejtim buch vi estli to vubec vyderzam...sem poseroutka mi se stejska ...po tech smradleavejch kreslech a tak:]]]]]]]]

komu se stejska at zvedne ruku?:]]]
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MANIICZKA: jakto? kdy přilítáš?proč přilítáš? na jak dlouho přilítáš a vůbec pošta :)
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    ZLORENE: tak brazilii hus si poslechnu doma s vama milaskoveeee jupiiiiii:]]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam