• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    BIOGRAFFS CLUB
    ...tady je underground doma!

(stránky klubu: http://biograffs.cz)

LETNÍ REŽIM

Je tomu tak, přešli jsme dočasně na letní režim, otevřeno je každý čtvrtek (kdy je fotbálek zdarma), pátek a sobotu. Dále pak samozřejmě na akcích, které jsou v týdnu. Přes červenec a srpen bude dokonce otevřeno pouze na akce, které jsou všehovšudy 3. To z důvodu, že chystáme další vlnu rekonstrukcí a úprav. Ale co si budem nalhávat, stejně jsou všici v létě venku a po světě. Každopádně všechny akce jsou pořádně nadupaný kvalitní muzikou a to tak, že jako jo! Budu sem házet pozvánky na akce, které se chystaj. Představí se tu docela dost kapel, který už v DC zahráli. Vše potřebné najdete na stránkách klubu (nejaktualnější), či na beg.blog.cz a doufejme i tady, ale stejně nevím, zda to tu někdo čte, odezvy by neškodily... zR
    rozbalit záhlaví
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    ZLORENE: sluzebnicek sluzebnicek:D
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    MANIICZKA: zkratka mana mi zaridila paradni zabavu do prace na nakej ten cas... jupiii
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    dokonala fotka..t as rybou! :D
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    zkratka na rajceti toho je vicero:D
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    jinac sorrac ... berte ohled,kvalita je dosti na pytel,pac vsechno je foceny napikacu fotakem,ale co aspon neco neeeeeeee:Ö
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    FOTKY HUS SOU NA SVETE...TO BYL POROD:DDDD....a bacha nejenom recko,je tam neco malozajimaciho z lonska:DDD
    http://maniiczka.rajce.idnes.cz/Recko..prvni_mesic..../

MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    na tohle se fakt tesim...uz aby pomalu zlevnovali krabicaky:D
    http://maniiczka.rajce.idnes.cz/Krasne_zevlackej_den_v_DC...pohodaaa.../

OWECZ
    OWECZ --- ---
    nojo nooo...ja uz to vickrat neudelaaam)))hned priste jak prijedu--- si pis ty druha))
    AMISH
    AMISH --- ---
    OWECZ: ty jedna, tys mi teda dala o víkendu :D
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    kuuuurnik tak to ja si to asi taky prectu at vim jaky drby litaj dc podsvetim
    OWECZ
    OWECZ --- ---
    doufam ze se dostanu ten vikend do dc lidicky jo a o ty pestirne vim o koho de aneb moje bejvala spoluzacka z libverdy(((((
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: mrknu na to zejtra, teda to musim hned zezačátku, pak už asi zase nic neuvidim :D
    AMISH
    AMISH --- ---
    DAPOREK:
    MANIICZKA: tak ted teprv koukám, na tu "novinu" to je síla. to by mě teda zajímalo o koho jde....
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: sikovna :) predprodej do ctvrtka, pred koupi predprodeje precist pozvanku ;) a fs resi verca s alefem a spol
    jinak chtel jsem zmensit i ten plagat na lucii ale je tak hnusnej ze na nej seru
    a tusim ze tam ryba ma napsany na 20.2. cottonbuts
    AMISH
    AMISH --- ---
    jo dotaz, do kdy je předprodej, teda nikdy ho stejně nestihnu... a kdo bude mít v malíku fireshow???
    AMISH
    AMISH --- ---
    tak a je to...díky :)
    s tou lucií sem si to myslela...
    no proto sem dala rybu do úvozovek....:) ukrást, hm, ale jak ,)
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: taaakze myso myso, na blogu program ryby aktualizovanej, teda spis toho 13.2. pac pribyla kapela a odkaz na pozvanku (prihod pls) a mensi plago je tady http://usr.bandzone.cz/fan/be/beg/gallery/profile.default/584055.jpg ;)

Lucie tribute je klasicka kapela, co hraje nekoho jinyho.. takze jakysi plzenaci hrajou veci od lucie...

12. taktez nejdu, jsme v boru... ale pujdem ted v patek na party :) na 13. je pripraveno par poradnejch prekvapeni, snad to vyjde...

Jinaaac na brezen uz tam mam 3 akce jen za nas... ryba nemusi hnout prstem a toci se mu to o 106... a diky komu? phobii a beg... chtelo by to revoluci a ukrast mu to nejak
    AMISH
    AMISH --- ---
    tak konečně sem se sem taky dostala, ted nemám vůbec přístup k netu, gže je mi líto, že sem nástěnku nepoopravila dřív,,,jináč na to, co bylo v lednu se "ryba" nějak rozjel,D uvidíme jak to dopadne, v první řadě bych poslala bakeše někam na výlet, aby byl klid a rybu pro trochu rozumu, aby bylo i v jednu ráno pivo :D
    jináč toho 12. se nezúčastnim, promin phorku ,) - prostě se mi nechce... ale na 13. se rozhodně těšim, to bude mazec :) jenom sem nehodila plakát na nástěnku, páč mi to házelo moc velký...a sem telátko, gže to neumim zmenšit, stejně tak na lucii tribute, navíc ani nevim, co to je....:(
    jo a máňuško, potkala sem ondru, vypadá už mnohem mnohem líp :)
    DAPOREK
    DAPOREK --- ---
    Vime, ja dokonce asi i vim o koho de...:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam