Poptavam prepravu na srpen, dodavka, minibus
Potřebujete cokoliv odvézt po Praze?
Zajistím kompletní reklamní výrobu. Tisky, gravírování, laser, UV tisk, formátování deskových materiálu, zámečnické práce apod. Výhodné ceny
Hledam praci v oboru klinicka biochemie jako zdrav.laborant. Nejlepe v Praze. Praxe 5let.
HLEDÁM PRÁCI OD 1.8. - PRAHA
Sháním někoho s plaťákem/vozíkem za auto, který by uvezl a odvezl VW Golf (3,7 x 1,6 m; 800 kg). Trasa Praha Radotín - Teplice - Novosedlice (106 km – 1:21 h, Trasa autem, přes dálnici R8). Tento týden. Nabídky do pošty.
Sháním práci
2 dny práce, peníze na ruku
ODVOZ čehokoliv/kamkoliv dodávkou Fiat Ducato MAXI
Sháním práci řidiče nákladního automobilu.
Pracoval jsem jako brusič skla, obraběč na NC i manuálnich frézách, jako manipulační dělník i jako zámečník, nebojím se ani lopaty :) Jako koníček mám projekci (k hudbě) vlastní projektor mám, po domluvě rád zajistím i zajímavou vizualizaci v klubech
sháním svářeče na nárazovou brigádu,
Sháním šikovného a anglicky zdatně mluvícího PHPkáře se zkušenostmi s CakePHP frameworkem
Má advokátní kancelář touto cestou nabízí komplexní právní služby a poradenství jak fyzickým tak právnickým osobám.
Hledám uplatnění v oboru Grafický design a vizuální komunikace, jsem absolventkou UMPRUM Praha - baví mě logodesign - znělky a animace, hudební produkce, posters, bannery - pohyblivé i statické.....
Ahoj, hledám někoho, kdo by nám na Žižkově v Husinecké přivrtal na zeď hrazdu na cvičení. Dříve = lépe. Díky moc. 607 008 510 / knyttl@goout.cz.
Kdo mi udělá levně rasta copánky?
Potřebuji dobrý výdělek jakéhokoliv charakteru (kromě provozování sexuálních služeb a mlm). Umím vše zařídit, jsou-li na to finance. Ovládám téměř pokročile Aj Nj Rj. Řidičák mám. Potřebuji buď velmi výnosné jednorázové akce, nebo trvalé zaměstnání za roz