Dobrý den ahoj :-) nemá zájem někdo o příležitostnou výpomoc, brigádu..posekam, shrabu listí, natru plot..pomuzu se dřevem i na stavbě, v domácnosti...jsem slusna, manuálně zrucna :-) odměna podle práce a dohody. Nejlépe Praha.... verus.sverus@seznam.cz
Na 28.9.2015 (pondělí) - je státní svátek, 4-5 hodin
Nabízím různé kutilské práce do bytu/ domu v Praze. Práce zámečnické, instalatérské, zednické, opravy nábytku, či spotřebičů atd. Jsem nekuřák 44 let. Ochota, zručnost, spolehlivost.
Akutně potřebuju na dnešek dodávku s řidičem na přestěhování věcí, jde max o jedno auto a jde o akutní situaci (nusle - žižkov). Pokud můžete volejte na tel.731 289 702
FSS moving. Privezu,odvezu,zavezu. STEHOVANI (odvoz zbozi,prevoz veci) nejen PO PRAZE,dodavkovymi vozy. SMS objednavky na TEL: 728 430 400 nebo zde do posty na Nyx.Ozvu se Vam hned ,jak to bude mozne a dohodneme podminky. Dekuji Jura
správa Windows, firemních sítí, IT support
Španělská konverzace
Hledáme kodéra pro nové projekty k oboustranné spolupráci
Conversational English with a native English speaker
Nabízím Externí Správu sítí
Originální výrobu skate ( cruiser) desek nebo celých kompletů na zakázku s vypalováním . Dále maluji a píši perem. Ruční psaní log, tabulí. Stick n poke tetování
Mám maximální výbavu pro všechny druhy geodetického měření a vypracování výstupů.
neměl by někdo doma zbytek betonovací směsi na podlahu?
Práce na stavbách kanalizací a komunikací,Výkopové práce různych typů,včetně zásypu,dále bourací práce,vyklízecí práce, i vykládky
Vyroba postele - asi z nejakyho kovu..?
v jakém koli oboru, pokud usoudíte že bych se na to hodil
Kuchař shání stálou práci ve vegetariánské restauraci. Nástup od září.
u své sro potřebuji zapsat dvě změny. 1. změna jednatele (z 1 osoby nově 2 jednatelé) 2. změna sídla - obě adresy v rámci prahy 4