Někdo, kdo mi zručně vymění PVC/lino v kuchyni? S vystěhováním pár kousků nábytku, ideálně i s vymalováním?
Zručná pomoc pro Váš byt, dům, kancelář
Hola, hledáte někoho, kdo vám střihne video z materiálu, který sice máte natočený, ale dál už nevíte, co s ním? Jsem tu a střihnu rychle a dle vašich požadavků:)
cokoliv, cca 6 hodin denně, 14000,- práce za barem, práce na pc, v terénu,call cenrtum, práce ve výrobě. Manuální zručnost, Aj
Sháním nějakou brigádu, jsem vyučená ošetřovatelka(péče o seniory a děti), mám praxi v obsluze za barem, upravách zahrad a v kuchyni. Nebojím se nových zkušeností a jsem časově flexibilní. Budu ráda za každou nabídku. Díky, Klára. :)
Hledám technika údržby pro doplnění stálého teamu údržbářů pro administrativní objekty kategorie A v Praze - Stodůlkách.
Je tu někdo kdo se chystá na trasu Praha - Ostrava, resp. Karviná a měl by to při cestě? Potřebovala bych vyzvednout od jednoho pána v Karviné malý skladný lustr a dovézt do Prahy. Možno se domluvit na předání v Ostravě. Odměna: 1.500,- nebo dle domlu
Nabízím výuku angličtiny přes internet, ráda pomůžu s rozmluvením se i procvičováním gramatiky. Při konverzaci se se svými studenty zaměřuji na jejich běžné situace, tedy na slovní zásobu, kterou potřebují nejvíce, zapojuji ale i podcasty, články, filmy.
Hledám práci
zdravim vsechny kamose a znamy, hledam jakoliv praci nebo brigadu diky
Nabízím korekturu, nebo originální tvorbu na zadané téma. Semestrální i závěrečné práce, referáty atd.
autodoprava - odvoz - vlastní dodávka VW T5
Hledám člověka, co mě zaučí do Djského řemesla
Zpracování účetnictví pro právnické osoby i daňové evidence pro fyzické osoby - mzdy, dph atd.
Pro dlouhodobou spolupráci poptávám dva distributory tiskovin. Práce pravidelně každý měsíc první dva dny v začátku měsíce.
Hledám jakoukoli písařskou činnost
Kamaradka rodila mluvci nabizi hodiny nemciny. Vyuka v Anglictine. 500/h
Pritelkyni prechazela do jine prace a neprevedli ji 5 dnu dovolene. Na vyplatni pasce zmizela. Potrebuji nekoho, kdo se koukne na vsechny doklady a poradi jak s bojovat s min. zamestanvatelem. Penize: reknete si.