Schanim nekoho s vozikem nebo dodavkou, kdo by mi pomohl nalozit a odvezt drevo z Byšic u Mělníka do Dobřeně na kokořínsku. Podle velikosti voziku nebo dodavky asi 2 nebo 3 cesty.
Odvoz z Prahy do Jindrichova Hradce
Opět sháním dobrovolníky. Prahu máme úspěšně za sebou, nyní nás čeká Brno.
Hledám asistenta pedagoga pro dceru do MŠ v Praze 6 Vokovicích.
Sháním maskérku/manikérku na natáčení
shanim nekoho, kdo by jakymkoliv zpusobem odvezl asi 10m3 sypaneho dreva porezaneho na spalky z obce Byšice do obce Tupadly na Melnicku
Ahoj, poptávám DJ s vlastním vybavením (mimo zvuku). Potřebuji zahrát na párty po konferenci 12.10. 2021, cca od 20:00 - 24:00, žánrově chill out, house, podkresová hudba... popř. něco "akčnějšího". Odměna dohodou... Díky a těším se na nabídky!
Z důvodu časové úspory hledám okamžitou výpomoc se smontováním kuchyňského nábytku. Nářadí prosím s sebou. Hodinová sazba 300 Kč.
Potrebuju projit francouzske weby a vytahat z nich urcite informace. Na to hledam clovicka, co to bez google translatoru zvladne, zadna raketova veda...
Potrebuju projit polske weby a vytahat z nich urcite informace. Na to hledam clovicka, co to bez google translatoru zvladne, zadna raketova veda...
Nemáte někdo šikovnýho, známýho nebo aspoň ověřenýho stavebního projektanta co by mi pomohl s projektem na rozšíření rodiného domu?
Hledá se Technik jádrového vrtání pro Prahu.
Hledám někoho, kdo by mohl zítra odpoledne a navečer částečně pomoct s demontáží kuchyně, kuchyň naložit a odvézt do sběrného dvora (klidně i během následujícího dne). Cena dohodou. Termín pokládky podlahy jsme dostali bohužel až nyní, proto ten šibeniční termín.
Velmi urgentně hledáme šikovného malíře pokojů už pro tento víkend. Cena a podrobnosti v poště.
Sháním někoho, kdo by mi dodělal rekonstrukci domu. V první vlně vyklizení dvoru a postavení garážového stání a vrat. Dál záleží na dohodě. Beroun.