Sháním horolezeckou partu pro mytí skleněných fasád výškových budov. Pro více informací mne kontaktujte telefonicky na čísle 775 351 116 nebo emailem na david@myci.cz. Cenové podmínky dle domluvy. David Faustus
Shanim doučování účetnictví (online pres Teams)
Hledáme řemeslně zručného člověka do @vyrobimeto na výpomoc při kompletaci nábytku, řezání, frézování, vrtání, lamelování, broušení, tmelení, lakování, balení, stěhování a montáži.
Potrebuju nekoho sikovnyho na jednoduchou elektriku - v koupelne panelakoveho bytu je rozbity vypinac na svetlo a vetrak. Svetlo funguje, vetrak ne. Je potreba vymenit vypinac a zjistit, proc nefunguje vetrak - opravit/vymenit, dle situace.
Poptavam doprava Brno - Praha 25. 2. 100 knih, naklad cca 15.00 a vylozeni Praha Holesovice nejpozdeji 17.30 Tel. 774 905 194
Sháním elektrikáře na prohlédnutí elektřiny
Sháním bagristu, Kladno/Slaný
Zdravím, sháním brigádu na denní bázi do konce února. V Praze
Sháním šikovného obkládače. Jedná se o dodělání rohu cca 65x65. Dlažbu mám.
Poptávám výrobu a montáž dřevěných schodů, něco jako: https://www.smrkove-schody.cz/wp-content/uploads/smrkove-schody-do-u-levotocive-schema-02.jpg Výška je 250 cm. Ideální doba do měsíce- max dvou. Díky za nabídky
Potrebuju potisknout 400ks tricek sitotiskem
Pomoc se stěhováním po Praze (v týdnu od 31.1.). Dodávka, 2 osoby, 2 hod.
Shanim nekoho kdo by byl ochotny a schopny udelat nam pomoci motion trackingu v Blenderu nebo v Aftrech vymezeni pozemku ve videu. Letecke video z drona leti nad krajinou a potrebujeme tam vyznacit hranice pozemku. To je cele. Zadna veda. cenu prosim navrhnete.
POPTAVAM - Polyuretanovou sterku, cca 150m2
Rodinná firma Malý průvodce hledá respektující průvodkyni (chůvu) pro skupinové hlídání v našem zázemí - HNÍZDĚ na Praze 4.
Oprava vstupnich dveri
We are looking for a talented and passionate First Impression Manager. This full-time position will report directly to the Space and Facility manager and will allow for the individual to be a part of the most innovative space in the country. Being part of HubHub will allow for the individual to get to know the local startup and corporate ecosystem, get a free membership in the coolest coworking space and to create a lifelong network. First Impression Manager will support team to achieve the following: 1. Creating a collaborative community environment amongst our members through events and building relationships between members. 2. Ensuring that coworking space is fully operational and processes are running smoothly. 3. Building trust across the organization by being a good listener and working with feedback from members to improve the space and operations
Hledám někoho šikovného, kdo by průběžně připravoval dceru k přijímačkám na medicínu. Maturovat bude až příští rok, ale je cílevědomá a nechce nic zanedbat. Jestli taky někdo víte o někom šikovném mimo NYX z Prahy, prosím kontakt do pošty
Dobry den, hledam ucetni, ktera/y vezme me pod sve kridlo. 1) Jsem OSVC od 15.02.2021, delal jsem pro CZ trh (do 1 mil., neplatce DPH) 2) Od 10.1.2022 budu delat pouze pro DE trh, a budu potrebovat DIC Hledam nekoho, kdo mi pomuze vsechno zaridit, bude se starat o danove priznani apod. Pouze dlouhodoba spoluprace. Take napiste kolik budou stat vase sluzby.