• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    YCHY: pozde, ale peknej
    YCHY
    YCHY --- ---
    LENNYSGC
    LENNYSGC --- ---
    UGLUGF: jo aha ono je to obracene tak sorry...:)
    LENNYSGC
    LENNYSGC --- ---
    UGLUGF: porad ti chybi u barevnejch č.42.......tim padem chybi i v hlasovani:)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    B4NAN: Na ty se pak kouká skrz prsty!:)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Všem se omlouvám za vzniklé komplikace, zároveň děkuji za upozornění, vše je již napraveno! V barevné kategorii můžete hlasovat znovu!
    Leoš a Adela:)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jj toho sem si taky vsiml, proto sem eště napsal že livest battle.. mno je v tom trochu zmatek..
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    UGLUGF: sorry ale mas tam dvakrat cislo 27 a chybi ti tam 41čka u BAREVNÝHO letaku. povazuju to za neplatny hlasovani:)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    kua.. barevně sem omylem zahlasovaj jen jednou... a to jsem jeste myslel ze hlasuju pro CB sekci... njn, thc... v barevnym sem chtel hlasovat pro 7 (nadherna - snad se neplatu - merakova prace) 13 (v jednoduchosti je sila), 18 (jednoducha a perfekrni matejova prace) mno a 27 (liveset battle.. genialni...)
    LENNYSGC
    LENNYSGC --- ---
    UGLUGF: v barevnejch je 2x cislo 27.
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    UGLUGF: a hlasovani sama pro sebe se bude pak ignorovat nebo jak :)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Jinak teda vzhůru do hlasování!:)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    :)) Nikdo jinej to za ty peníze moderovat nechtěl, slečno špejlatá!;)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    mistře gluglu, pokud měla být změna záhlaví pokus o vtip, tak se podle mě příliš nezdařil, ještě tam hod logo novy a mcdonaldu prosimtě...

to je úroveň tohleto...
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    SMARIO: oh hell, n1
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PIERDUS: stacila jedna hlaska za vsechny - typograficke pravidla vymysleli dementi, co nemeli nic na praci... to mne uplne rozsekalo...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    WIM: nechtěli by ste to rozšířit na nějakou wallpaper verzi ? ta kresba se mi líbí ale takle je to tak na PDAčko :)
    WIM
    WIM --- ---
    S3FKO: ja ilu a napis + barvy jeden rakouskej grafik,takze trochu tymova prace:]
    WIM
    WIM --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam