• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ja to furt nak nechapu ja proste vidim ze ty cisla s teckou jsou vzdycky pred letakem :))
    TULEN
    TULEN --- ---
    DAVELXR: pac se zmeni misto kde je cislo, nejdriove je pred letak a jelikoz ten vas je dvoj a na kraji tak to posunul. sam sem to taky prehlidl a hlasoval blbe.... a najde se spousta dalsich kteri se podle me uklikli o jeden diky tomuto. priste bz si mohl tvurce dat vice zalezet aby k takovimhle omylum nedochazelo
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    PANKAAC: maslovi letaky jsou kvalitka! :)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    PANKAAC: ten je libovej, skoda ze prisel az ted..
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    tak todle je co se týče nápadu numero uno...

DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ONDRASM: ted to nak nechapu ja :))
    ONDRASM
    ONDRASM --- ---
    DAVELXR: já to pochopil. ale jde o ty letáky co jsou za ním.)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ONDRASM: neen, letak na Xmassacre je pod cislem 6 :)

HAWLIS: podle me je to best letak na xmass ever a taky nejsem sam kdo si to mysli:) a taky tecka :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAVELXR: asi ne no. a asi nejsem sam. proste letak co byl loni nebo na chuchli mi k tyhle akci pasu lip. muj nazor. tecka. stop flame. grafika je paradni o tom zadna, ale i tak se mi vic libi jine merakovo prace.
    ONDRASM
    ONDRASM --- ---
    hmm, tak už min dva lidi hlasovali blbě, protože si nevšimli toho, že xmas je je na dvě stránky:(
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    HAWLIS: koukam ze si ten letak vubec nepochopil :))
    TMH
    TMH --- ---
    HAWLIS: já to radši zjištovat nebudu, na tyhle akce se bojim chodit no, ale každopádně leták nejvíc povedenost :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    TMH: hehe :D a tak ve finále, když to přebereš takto, tak asi jo vid :D tak treba budou sekuriťáci v doktorskejch hadrech vid :)
    TMH
    TMH --- ---
    HAWLIS: chirurgická technopárty? tak to mi přijde jako přirovnání pro xmassacre celkem adekvátní :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAVELXR: jako joo... na nějakou chirurgickou technoparty by se to ale hodilo víc. na xmassacre mi to nejak nepasuje. a podle me si nezaslouzi tolik hlasů, ac je to pekna grafika. třeba leták na tu vaší bolku, kterej tušim je taky od meraka, cenim daleko víc.
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    HAWLIS: to je mozny..ale to nevylucuje to ze ten letak je supr :))
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAVELXR: to nesouhlasim. merak udelal rozhodne lepší práce nez aktuální x-massacre...
    YNOR
    YNOR --- ---
    KRAIF: MZK rulezzz .)
    PRDK
    PRDK --- ---
    KRAIF: JJ BRGR RULEZZ A MÁ DOST GOOD I BAREVNÉ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam