• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    Tyczka: "jak z tohohle chcete udělat soutěž, to by mě teda zajímalo :))"
    Lesh: "soutěž z toho přestala být hnedka po vkládání letáků jen kvůli vzpomínkám.. ."
    Sbírka letáků z let 0 - 2004
    + na konci roku soutěž o nejlepší leták roku
    rozbalit záhlaví
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    BUTCHER: No supr!! už se mi hlásilo víc lidí co by rádi naskenovali své památeční!

BUTCHER: seznam v poště
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    UGLUGF: doma mam jeste na hajzlu par vytapetovanejch .-) .. takze pres skener by to mohly bejt slusny ulovky .. zkusit se to muze, ze
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    je to vule lidu, jak hlasovali .. ja hlasoval az vcera .. skoda, ze jsem tu tedy nevidel jiny starsi .. ale stejne myslim, ze finale dobry .. taky se mi asi nejvic libi ten xmassacre a neni to tim, ze to tu dave propaguje .-)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NO_ON: No, ale třeba ty si žádnej sem nenahodil!:)

Butcher má dobrej nápad, taky bych zkusil až tahle ČS-FS skončí tak dát třeba: "Hledání ztraceného flyeru z let 0 - 2002, třeba!
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    BUTCHER: Byly tu, ale nepostoupily do dalsich kol, pac vsichni zacli propagovat svoje nove akce :)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NO_ON: to je tvoje vec, na cem si vyrostl .. mohl si vytahnout letak z dob mozaiek a dat ho do souteze, kdyz to nikoho nenapadlo, daly se sem letaky z dob soucasnych .. na tom nevidim nic spatnyho, letaky jsou pekny a klidne by se mohla udelat dalsi serie, treba bych se pridal
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    DAVELXR: Ale ja netvrdim, ze je to spatne, ze jim to pises, klidne tim spammuj vsechny - jen rikam, ze ano toto je cista forma lobbingu :)

BUTCHER: Tak muze se zacit slovickarit, jestli je to soutez o nejlepsi soucasny letak, letak vsech dob, letak 90 let nebo co ja vim jeste.. pro me osobne jen nektere soucasne letaky dosahuji kvality tech starych, viz. prave CA. Ja jsem vyrostl na letacich Mozaiky z konce 90 a zacatku 00 let a dodnes obdivuju styl nekterych tech obrazku... Ale jak rikam - muj nazor, moji oblibenci..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BLEELXR:
    Kazdej je snad natolik soudnej ,ze si vybere dle vkusu a ne co mu nekdo nabulikuje

tim bych si bohužel nebyl tak uplně jistej......
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    ja bych vtom zadnou saskarnu teda nevidel.spis zase par sasku a rejpalu.ukazali se tu hezky kousky a ty stary bych dotoho taky vubec netahal.to je jiny kafe.

a nebejt toho lobingu jak rikate ,tak spousta lidi otom ani podle me nevi ,ze nejaka soutez je (stejne jako ja).Kazdej je snad natolik soudnej ,ze si vybere dle vkusu a ne co mu nekdo nabulikuje

a ja sazim na vitezstvi cernobilyho ,protoze ty sou stejne nejlepsi a vzdy byly :)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    HAWLIS: V tomhle se s naší sesterskou soutěží budeme muset asi rozcházet, jelikož počet hlasujících je zatim zhruba třetinový oproti prvnímu kolu! Uvidíme! Ale nějak začátek příštího týdne.. možná by z toho mohlo být Ježíškovské supr finále!:)

BUTCHER: Hledání ztracených letáků zní dobře! Dobrej nápad!
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    hmm myslim, ze letaky z drivejsich dob maji neco do sebe, ale kdyz je tu soutez o nejlepsi letak, tak se nebude vytahovat nejaky narco polo z devadesatych ne? by se pak spis mohlo nazyvat hledani ztracenych letaku .. v dnesni dobe uz jich je spousta mnohem propracovanejsich viz. kohout CA, merak a spousta dalsich ... udelejte vic takovych soutezi
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    NO_ON: asi neumite cist? psal sem lidem: POKUD se vam libi nas letak, tady je naka soutez a dyztak zahlasujte..tim padem jim jen oznamuju ze tady takovyho neco je..pokud by se jim nelibil tak se na to vyserou a budou volit nakej jinej snad ne? .) a nebo vubec protoze je to prece ta saskarna :))
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    PIKKMA: :-))) mě to zas silně připomíná záznam jednání ze sněmovny :-))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tahle debata tady mi pripomina nedavnou miss freetekno... to byli teprv bitky a lobbing :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    UGLUGF: bereš to vážně ty? já myslim že podle toho je to celý bud vážný nebo ne... nehlede na to, že to snad všichni chápou jako parodii nebo joke vůči čs superstar.
    plus nejen já cenim nápad, udelat přehlídku flyerů s hlasováním. i když je jasný, že aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu, muselo by to bejt asi dělaný jinak...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ajaj, začíná se přitápět pod kotlem a to nevěstí nic dobrýho...

uglugf - kdy že je to superflyerfinále? dneska vypadla blondata slovenka, přístí týden by měl vyhrát chodúr, tak jenom jestli budeš kopírovat průběh tv souteze či nikolivěk.
    odhlasováno uz mam na obou frontách, tv aji nyx, tak sem zvědav na výsledky.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    ONDRASM: No já taky přemejšlim jestli to že se to tady bere tak děsně seriózně vyčetli z názvu diskuse, popisků a nebo z fotek Mareše a tý blond cácory!:)
    ONDRASM
    ONDRASM --- ---
    dyť je to celý prdel, nebo ne?:))
    YNOR
    YNOR --- ---
    lobbing nelobbing omg, dyť je to stejně cely fraška, přesně jak psal dejf....myslim, že tadle "soutěž" se bere zbytečně moc xrdci .)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    HAWLIS: Tady nejde o můj vkus! Řikam jen, že jsem myslel že tu bude nominované hlavně jiné spektrum letáků!
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    tak vytvoř galerii hezkejch letákům dle tvého vkusu, maš jich tu dostatek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam