• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    CYRILL
    CYRILL --- ---
    N_I: !
    N_I
    N_I --- ---
    a hodim jeste jeden..nejen protoze se moc poved ale protoze ta plachta se ztratila..kdyby ji nekdy nekdo nekde uvidel..dejte echo.

TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    N_I: yes! :)
    N_I
    N_I --- ---
    pro me je dosud nejhezci letak tento...ten napad je naprosto i po letech uplne k pochcani...

BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    me to vyhovuje takhle, az dojdou zasoby, tak se muze udelat nejaka soutez, stejne s tim hlasovanim je to takovy zavadejici
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ja to pochopil tak ze se ztoho udela zase normalne soutez s hlasovanim aspon podle zahlavi
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    jakou nominaci? ja to sem davam ciste informativne o zadny nominaci nevim .. asi jsem si neprocetl zahlavi

jinak graficky jsou skoro vsechny na stejny brdo, takze v tom moc rozdily nehledam .. spis me bavi vytahovat stary mejdany, na ktery uz skoro lidi zapomeli .. je to prijemny se podivat na letak akce, kde si byl pred spoustou let
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    MIK23: pockej ,to vsechno co se sem dava ma bejt pro soutez?sem myslel ze se to pastuje jan tak pro oko
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---

BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    MIK23:myslim zesme tam hrali jen jednou

MIK23
    MIK23 --- ---
    me ty spiralovsky letaky prijdou proste graficky nic moc ( az na tech par co jsem hazel na zacatku) obzvlaste flyery s ksichtem.sp ksicht je super logo ale zakladat na tom vetsinu letaku je dle me dost stereo.mam vsechny jejich flyery co sem hazi treba butcher a jini,ale na nominaci dle me nemaji...
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    DANUNA: ja v ty dobe mozna tak poslouchal prodigy z kazety .-) a v devadesatym druhym jsem byl taky jeste maly pivo ... koncem devadesatych uz bych si neco pamatovat mohl, nicmene si tuhle sbirku obohacuju uz par let .. spektrum od samyho zacatku az do dneska
    MIK23
    MIK23 --- ---
    BLEELXR: aha no ale vy ste tam byli pak teda jeste znova po pragteku ne?
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    MIK23: presne opacne ,mi listopad pragtek v prosinci.pamatuju jak tam primo chcala voda postenach jakej byl ten Pragtek mordor

KEL: :))
    MIK23
    MIK23 --- ---
    KEL: jo,to by na snejka sedelo :)
    KEL
    KEL --- ---
    MIK23: si pamatuju, jam mi rynafka povidal, ze z ten letak nedostal od metracu petikilko, neb napsal prvni nsk, coz graficky vypadalo lepe :-))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DANUNA: v pohode, ja si v roce 03 jeste hral s autickama :))
    LETUSE
    LETUSE --- ---
    MIK23: to jo, to je vzdycky prvni na co si vzpomenu
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LETUSE: tjn ty tlacenice v hlavni chodbe byly ale sileny... :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam