• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    N_I
    N_I --- ---
    polib mi prdel osipe....

ale je mi jasny ze jsem vlezl do spatnyho klubu.....ze 23x omlety kokotkoviny nebo nejslabsi prace majkiho dostanou nebevolajici chvalu..ze tady nejde vlastne o grafiku a fresh napad, zpracovani...super...jen si tu klidne lebedte dal na tom teplem vyhratem hnojicku 23x omletych napadu...
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    DAVELXR: ty vole dado je dobrej :)) ja si delam srandu ne , sem si musel rejpnout no ne ? :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LUKASZ: zadani sem necet, pokud vam vadi, smazte ho klidne :)
    ACIDIKTATEK
    ACIDIKTATEK --- ---
    LUKASZ: :-) taky jsem si chtěl rejpnout, ale přišlo mi to blbý. Nicméně myslim, že furt lepší (rozuměj, že to má vizuálně blíž k letákum týhle scény) než poslední dva. Tyhle vyšperkovaný vybarvičkovaný nesmysly mi seděj spíš k ňákýmu hausíku, kde se budou v kotly pouštět bublinky a v bikinách je vstup zdarma. Nemám nic proti inovaci, ale ňáká tradice tu taky je a tohle už je na mě moc teda.
    OSIP
    OSIP --- ---
    N_I: netrolluj tu.
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    DAVELXR: nema to bejt "fríčkovej" :)))))) [ UGLUGF @ FlyerStar (Hledání ztraceného času) ] jinak to ma hezky meřak to je jasny
    N_I
    N_I --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    myslim ze od majkyho je mnohem lepsi letak tehle nez ten ze soundfeeru...ale jasny...velka akce se automaticky rovna lepsimu letaku....a vubec , napad nejlepsi za posledni dobu tohle haluz zdvojeni.....

DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    Nominace na barevnej letak od pana mistra MERAKA :)

UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    ACIDIKTATEK: Byl by v tom akorát zmatek! Hodnoť letáky jako celek (poměr Grafika : Nápad) :)
    FND
    FND --- ---
    ACIDIKTATEK
    ACIDIKTATEK --- ---
    Myslim, že by to chtělo dvě kategorie - nápad a grafika. Příde mi nefér, když libově nakreslený letáky tratěj na úkor vtipnejch hlášek nebo podobnejch věcí.
    AALA23
    AALA23 --- ---
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DMT
    DMT --- ---
    FNF
    FNF --- ---
    YANIZZ
    YANIZZ --- ---
    FILUS
    FILUS --- ---