• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHARK: zkuste to, mozna ze u me neni problem v rychlosti ale v odezve, mozna tech 6 neni treba
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHMADE: s tim toolem muzes jezdit vsechny trate se vsema druhama vozidel, jinak muzes jezdit v kazdym serialu jen urcity trate, muzes jezdit nocni zavody a zavody v mlze... ten link kde jsem to stahoval ja uz nejde ale zkus tenhle

http://www.online-racer.de/include.php?path=content/download.php&contentid=546&download=go

mozna je to nemecky, ale kdyztak ti to pak dovysvetlim jak se to nastavuje
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHMADE: za chvilku mam stazeno, a instalnu, nahodis to abychom to odzkousely, prptoze rozhodne 6/Mb nemam
    EDASX
    EDASX --- ---
    hele, ted jsem to zkusil a potrebuju ten gamespy ucet nebo ne? pac mi ten gamespy vubec nefunguje nijak =)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ANDRE3000: nemám, nevim, co to je? Jsem tu hru hrál kdysi a teď když jsem si nainstaloval a zjistil, že jde v pohodě multiplayer, tak mě napadlo tohle, žádnej profik v tom nejsem...

Ohledně toho zkracování a šťouchanců máš pravdu, že to občas dává špatně. Uvidíme, žádnej extra šampionát z toho dělat nechci, tabulka bude spíš taková motivační. Uvidíme, vyzkoušíme...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    POLMO: ja sem hovno expert :D ... vim jen ze jsem driv mel pri speed testu kolem 20Mbit a ted mam uz asi dva tejdny 2, myslel jsem ze to je tim
    EDASX
    EDASX --- ---
    myslim, ze u konexe rozhodujou jiny faktory jako jitter, ping a packet loss nez 2 bo 6 bit, nehlede na to 6bit upstream taky moc lidi mit nebude =)
    POLMO
    POLMO --- ---
    ANDRE3000: no v rF je na tej istej linke aj martin/dinoco takze ideme dvaja a pohoda... tvoj problem bude asi v odozve a nie v rychlosti...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    POLMO: podle toho co rikali kluci tak je minumum s kterym to beha v pohode asi 6Mbit
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    POLMO: a na rFactor ti to staci? v tom RD3 ja sam zadnej rozdil nepoznam, pro ostatni hrace na trati ale obcas docela poskakuju, mizim a zase se objevuju... na naky jezdeni jen tak pro zabavu je to fuk, ale mistrovstvi se s tim moc jezdit neda, protoze tak nekoho sestrelis ani nevis jak:DD
    POLMO
    POLMO --- ---
    ANDRE3000: heh tak to si asi nezajazdim ja totiz o moc rychlejsi net nemam...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHMADE: mas rtx tool?
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: hrozne :D ja sem akorat momentalne na suchu, protoze sem paril v atelieru a tam nam zmrazili internet takze mam misto 20Mbit jen 2Mbit a s tim se to parit neda... takze si asi konecne poridim rychlej net domu a konecne volant a nebudu muset mlatit do klavesnice..:D
    EDASX
    EDASX --- ---
    koukam, ze to mate nejak nadrceny =)))
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHMADE: my vetsinou jezdime vsechno na sim, handling na pro sim by s volantem asi slo.. u tech vlajek je to docela zaludny, kdyz s jezdis s lidma o kterych vis ze nezkracujou trat a ze se schvalne nesestrelujou tak je lepsi vypnout corner cutting a vypnout careless driving, corner cutting ti nekdy da penalizaci i za to ze vyletis z trate, careless driving da obcas vlajku tomu kdo byl obeti crashe, a ne vinikem... ostatni jako wrongway, zluty, modry atd. jsou naopak dobry zapnuty
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHMADE: fajn upload, jede mi to 1,2 mega za sec :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EDASX:
    zatim počkám až si to dotahaj lidi co hlasujou v anketě, že tahaj a pak můžem začít, viděl bych první závod nějak během týdne, ale jestli chceš, tak můžem zajezdit i dřív jen tak cvičně...
    EDASX
    EDASX --- ---
    SHMADE: ä kdy bude prvni session? =)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EDASX: Pravidla praveze prisny nebudou,
    damage nastaveni nebude to nejvyssi mozny, takze se da dojet vzdycky do depa.

Obtiznost ovladani budu nastavovat zavod od zavodu, tak aby se to dalo v pohode ukocirovat na klavesnici.

Jen bych chtel, aby se jezdilo +- ciste, takze bude nastavené varovani a pripadna penalizace 5s za zkracovani trate (na to bacha hlavne pri kvalifikaci, protoze pak to prestane pocitat cas) a taky hra bude hlidat bezohlednou jizdu, malý šťouchance v pohodě, brzdění do zatáčky o jezdce pred tebou ne...

Celkove chci aby to byla hlavne zabava, takze nejaky razeni a tak je mi fuk. :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    jsou nejaky prisny pravidla nebo jak to je? =) treba jestli je vyzadovany manualni razeni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam