• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      SHARK: klidně, budu mít čas tak hodinu a půl, tak toho prostřídáme víc...
      SHARK
      SHARK --- ---
      ja bych dal pro zacatek motokary :)))
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      SHMADE: me to je celkem jedno co, hlavne kdyz to bude na asfaltu, off road me moc nebavi:)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      tak super, co budeme jezdit se dohodneme ve hře, to nějak prostřídáme... zatim to vypadá, že by jsme mohli být čtyři, tak to dám s heslem...
      SHARK
      SHARK --- ---
      ja jsem taky na vecer volnej
      EDASX
      EDASX --- ---
      staci kdyz to napisete sem a uvidim tu +new - kdyz budu doma, tak se pripojim... pokud prijdu pozdejs, budu jezdit nalitej =)

jinak me teda taky davaj tak tech 30s =))) pro me je quest dojet do tech 30s co tam jsou nastaveny na dojeti zbylejch =)
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      ok tak v 8 ;)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      ANDRE3000: u mě dobrý...
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      tak domluvime nakej cas vecer?ja muzu tak v 8, mozna o neco driv
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      ANDRE3000: já co jsem tak zkoušel, tak za závod mi daj klidně půl minuty skoro na všem. :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Já dneska někdy určitě jezdit chvilku budu, jen mám ještě nějakou práci, hodim sem echo a udělám nějakej status do záhlaví jako "free ježdění" mám to pro tohle volné ježdění dávat taky s heslem, nebo bez?
      EDASX
      EDASX --- ---
      nevim. uvidime
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: budes vecer nekdy online?
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: ja to obcas zkousim na pro sim, ale moc to nedavam, chce to ten volant:)
      EDASX
      EDASX --- ---
      no to taky nechapu, proc ty auta poskakujou a nedrzej na silnici =) tam by mohla bejt nejaka predikce... =) to ze to laguje chapu, ale proc to laguje ve vzduchu to nevim =)))
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: ja to muzu zkusit dneska nekdy vecer, ale nevim co muj internet, ale za pokus to stoji, kdyztak ti tam budu poskakovat:D
      EDASX
      EDASX --- ---
      no dtmka jsou hodne zabavny - narozdil vod clia =)
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: jo tezko porazet lidi ktery to hrajou od ty doby co je hra na trhu.. ja se taky moc nechytam, v DTMkach mi ty nejrychlejsi kamosi porad davaj 2-3s na vetsine trati
      EDASX
      EDASX --- ---
      musim rict, ze dlouho sem nevidel nic tak krasne seamless na onlinu jako todle =) takze hodte poznamku, az budete ready =)
      EDASX
      EDASX --- ---
      jo ted jsem to zkousel =) no vsichni na netu mi dost nakladaj a taky hodne cheateru podle reakci majitelu zavodu
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: tam muzes psat behem zavodu porad... staci zmacknout backspace
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam