• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    cyve to uz trenujete jo? ja budu v prace nejdriv v sedm kua:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    server on, caterhamy, otevřený trenink...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    TOMYK: uvidíme, zkus to...

DANCHEZ: fíčura :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hele k cemu je vlastne ten gamespy?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    otázka: mám toca racedriver na macu. Jde se přihlásit? nemám originál verzi, mám vyléčenou. Díky
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    BULHI: v online hre staci kdyz ma ty auta odemceny ten kdo otevre server, ty jako normalni ucastnik je nemusis mit odemceny
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: co presne myslis?
    BULHI
    BULHI --- ---
    nevim jestli to stihnu, kazdpadne hru jsem hral asi zatim pul hodiny a postoupil jsem teprve na level 3 v tech zavodech, cili nebudu mit odemceny lepsi kary ani v multiplayeru, nebo jak to funguje?
    SHMADE
    SHMADE --- ---

1. závod - Caterham - dnes 20:00

7 hlasy od 7 respondentů

SHMADE
      SHMADE --- ---
      Už to tedy vypadá, že hru má dost lidí, tak bych klidně dnes začal s prvním závodem, minimum účastníků pro započítání bodů bych viděl na 4 závodníky, pokud se nás sejde míň pojedeme cvičně.
      EDASX
      EDASX --- ---
      POLMO: myslis toho wizarda? ten je na pest. da se pouzit i options driver/player 1/controls.
      POLMO
      POLMO --- ---
      inak nastavit volan = hotova alchymia a to ked ti v tom este pomaha to intuitivne menu... omg :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      POLMO: hmm, nevim. je to poctivy crack. proste jen prepises exe nazdar. jestli hra instaluje nejaky starforce shity nevim... je pravda, ze to jedu na XP.
      POLMO
      POLMO --- ---
      EDASX: ten udajny crack upravuje aj starforce kniznice? ak nie tak to riesim lebo s defaultnymi kniznicami vista nenabootuje... znamena to ze to nainstalujes a hra/starforce si vypyta restart, ale system uz nenabootuje a napise chybu danej kniznice... okrem toho ako som uz pisal netahal som z rybniku shmadeho verziu takze tam ziadny crack nemam, btw ani som ziadny nepotreboval stacil mi fixnuty mini obraz dvd TRD3
      EDASX
      EDASX --- ---
      POLMO: nevim co resis, staci tam dat ten crack ne? =)
      POLMO
      POLMO --- ---
      No mohli ste sem napisat ze ta hra ma starforce ochranu... heh nemusel som sa s tym srat kedze mam vistu a ta starforce jaksik nemusi... esteze mam patch starforce ktore som davno pouzil aj na GT legends inak by som bol v riti :) a este nieco, aku mate verziu hry? v1.0? Pytam sa lebo som nestahoval z rybniku tak aby som mal to iste, ked teda nieco ine aj je :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      SHMADE: ja myslim, ze ten mod je presne duvod, proc to ANDRE3000mu nefacha. podle me by mu stacilo to smazat a znova nainstalit. =)
      SHARK
      SHARK --- ---
      JOSLIACKY: padla
      SHARK
      SHARK --- ---
      no lancie je bomba
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      ...ako to ide?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam