• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    EDASX
    EDASX --- ---
    DANCHEZ: no to sem taky zjistil az ke konci... pak se taky zvysoval pocet padu "pres strechu". priste bych dal dtm ka nebo jak se tomu nadava =)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANCHEZ: ...smola asi je to tak ako hovoris - levny, bol to darcek k narodkam :-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ja jezdim na klavesnici, ale urcite se da nastavit.. pokud to neni nejaky levny "on/off" switch ale analogovy pedal
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANCHEZ: nurburgring trebars poznam, jezdim ho na BMWM3 challenge ale potom sa zmeni sikana a som vedla, ale najviac mi robi propblem akceleracia a z toho potom hodiny, da sa to nekjak nastavit, trebars citlivost plynoveho padala?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOSLIACKY: jojo, to mi dela taky problem:)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANCHEZ: ...no ved, najhorsie je ked vidis trat "poprve" a mas ist na plne gule :-) alebo ked trat poznas a zmenia ti sikanu
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOSLIACKY: nejdriv je trenink, potom zeny a show:)
    zrovna v tydle hre mam taky nahrano jenom par hodin...coz se hodilo aspon pro poznani tech trati, s tim caterhamem jde totiz projet spousta zatacek na plny kotel...kdyz netrefis vnitrni obrubnik a nejdes na strechu:)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANCHEZ: ...dik, v podstate to chapem, len mi to "nejak nejde do palice" :-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOSLIACKY: no ja sem se pohyboval okolo 6,7 mista takze nevim jestli muzu moc radit.. ale maximalni rychlost neni jenom o tom ze mas plyn na podlaze... jde o vyjezd ze zatacky ktery dela sakra rozdil, a "vzdusny pytel" kdy si v zavesu za jezdcem pred tebou takze mas nizsi aerodynamicky odpor v tedle hre funguje (aspon se mi to tak zdalo:).. u silnych aut si musis davat pozor na davkovani plynu.. nejvic je to patrne pri startu ale ma to vliv i ve vyjezdu ze zatacky
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHMADE: ...co znamenaju cisla pod "R" a "CR" ?
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    EDASX: ...nevsim, posledni jsem jaaaaa :-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    JOSLIACKY: no to nejsem =) bojujem o posledni misto jak sis vsim =)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    EDASX: ...ses dobrej :-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    ja tudle hru mam asi tejden. a hral sem ji cca 3h z toho 2h s vama =)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    ...zaujimalo by ma ako dlho to jazdite? jov1per malo byt vlastne joviper :-)
    a mal som ostat inkognito ...lol...este musim hodne trenovat, ved jazdim vlastne len par dni cisteho casu...a vobec sa nevyznam v nastaveni...cumim, aj rucnu brzdu to ma a pouzivate...btw, da sa nastavit aj pedal plynu (akcelerace), robi mi to problemy ako som uz spomenul... a ako je mozne, ze idem na plny plyn a preletite okolo mna (myslim teda napr. na rovinke, proste ako to ze vam to ide rychlejsie?! ...inak celkom zabava, a v protismere som bol ja, ked som sa otocil na strechu a nevedel kde je sever... :-)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    vtipny je jak v tyhle hre maj rucku uplne vsechny auta, i formule :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHARK: aha, luksus
    SHARK
    SHARK --- ---
    DANCHEZ: ne, na H jako na radici pace, mam to preple misto na H na triptronik a pohybem k sobe mam rucni brzdu

mam G25
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHARK: ahso,jako na hacku na klavese?
    SHARK
    SHARK --- ---
    DANCHEZ: jj manual, ale jedu 2 a 3 a hlavne na Hacku mam navolenou rucku, takze to beru prez rucku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam