• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: ...btw chcelo by to nekaky tutorial na nastavenie :-) (aspon pre mna)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: myslim, že se na to dá kouknout když dáš otions, tak někde pod tim kde si vybíráš auto je myslim i settings a tam pod advanced... jako guest je to tam zamčený, že to nemůžeš měnit, ale podívat se dá

EDASX: o těch se asi bavíme no :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      SHMADE: aha.. ja ani nevim, kde to jde videt kdyz si guest v nejake session?
      EDASX
      EDASX --- ---
      nejhorsi sou ty uberlehky vehikly se zadnim nahonem... =)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: ona se míra poškození a úroveň řízení nastaavuje zvlášť... ale tak třeba večer můžeme vyzkoušet
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      SHMADE: tyjo to nevim. ale uplne nejlehci asi ne protoze mi uletelo kolo:)

JOSLIACKY: njn.. jenze ono to asi moc lidi nehraje, vcera vecer tam bylo zozjetych asi deset session.. z toho tri indycar series po jednom cloveku:)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: a nepamatuješ si na jakou to jezdili obtiznost? Ono pri ty lehci se jezdi supr skoro se vsim... :)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: ...ale ked najdes zaujimavu partiu, da sa zajazdit :-)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      sem se vcera zkusil pripojit k nejakym cizim sessions.. cyve to je hrozna pakarna.. to hrajou 15lety deti nebo co? same cheatovani, nadavky a rasismus..

jedine co bylo fajn, ze jsem obevil auta ktera jsem jeste nehral a supr se s nima jezdi - gt light
      JORDI
      JORDI --- ---
      díky za seed staženo
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      docela bych si tedka zajezdil, nechcete to nekdo nahodit?
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      JORDI: poprosit mozes, ale ja ti neporadim. ked to teda bolo smerovane na mna.
      JORDI
      JORDI --- ---
      a muzu poprosit o radu jak to nastavit?
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      JORDI: chyba je v tom, ze nejsi connectable. inak bys mal o dalsich 3 seedov viac.
      JORDI
      JORDI --- ---
      SHMADE: diky jede to. akorat ukrutne pomalu. uTorrent mam snad nastavenej dobre tak nevim kde je chyba kdyz mam 8mbit adsl..
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      dneska teda něco? :))
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      JORDI: tak tahej... melo by to ject
      JORDI
      JORDI --- ---
      prosím můžete se ještě někdo ukázat u rybníka? Už mam nachytáno skoro 85 procent ryby ale už se tam dlouho nikdo neukázal. Dík
      YAKOBO
      YAKOBO --- ---
      HADIAK: Ok diky, zkusim ji a pak se pripadne prihlasim.
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      YAKOBO: afaik bez patchov.

tocu som s volantom a ffb skusal len tu prvu a musim povedat, ze tam to bolo fakt super. ale tato toka mi pripada lahsia co do ovladania a tolerantnejsia celkovo k jazdeniu / brzdeniu / ovladaniu, takze ten volant - ak ho chces hlavne kvoli preciznosti soferovania nie je nutny.
      YAKOBO
      YAKOBO --- ---
      Vcera jsem to nainstaloval, prodal jsem volant, ale slysel jsem, ze pro tuhle hru to je prezitek :)

Mam dotaz, jakou mate verzi hry, nejaky patche? Zkusim to dneska a mozna s vami i dam, pokud nebudu uplne tragickej. :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam