• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    SHARK
    SHARK --- ---
    nejaka vyjizdka dneska ?
    SHARK
    SHARK --- ---
    RALI: to je na dohode
    RALI
    RALI --- ---
    kde jsou vyveseny datumy a casy kdy se zas pojede?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    jeste lamacky dotaz: Na jakou hrajete obtiznost jaky pomocniky pri rizeni jsou normalne zaply? At muzu neco malo natrenovat :)
    RALI
    RALI --- ---
    no prima uz se tesim, jak vas vsechny pozavodim:)

SHMADE
    SHMADE --- ---
    to ta hodina zas utekla... .)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    tak já to zapnu na chvilku no... :)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    šmáde?
    JORDI
    JORDI --- ---
    nahodte a pojedem .)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EDASX: jj, vlastní setupy aut jsem zatím vždy zakázal a budu je zakazovat i nadále, ale popravdě si myslim, že i kdyby byly povoleny, tak by se s tim málokdo pachtil...

Řazení ať má kdo chce jak chce, já jezdim automat a na klávesnici, volant se mi zatim ani jednou nechtělo vytahovat... Shark jezdil s manualnim razenim, ale psal, že se mu ke konci závodu vždy zničila převodovka a vypadávali stupně, tak teď myslim jede taky automat... S manuálem se dá jezdit asi malinko rychleji, ale zas je tam to riziko, že to odejde... Každému co jeho jest.

JOSLIACKY: No o nějakym tutorialu jsem neřemejšlel, jestli myslíš nastavení aut, tak to neřeš, a jestli nastavení hry obecně, tak to máš myslim úspěšně za sebou. :)

Večer jsem pro nějaký poježdění... Možná i ofiko, jestli vymyslim co ject a bylo by nás dost.
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Vcera jsem zajel par kol a vypada to riditelne. Takze bych s vami zkusil nejakej sranda zavoda az pojedete, predem se omlouvam za stouchance a jine neprilis gentlmenske metody :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: njn)
    EDASX
    EDASX --- ---
    ja mam volant =)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    a jak to mate nastaveny? ja mam rizeni na "," a "." a plyn, brzda na "a" "y" rucka na mezerniku
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANCHEZ: ...ja som teraz presiel z manualu na automatiku a som rychlejsi na starte, ale inak je to zaujimavejsie s manualom
    EDASX
    EDASX --- ---
    DANCHEZ: jojo, taky vo tom premejslim =)))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: jj

razeni... asi vyzkousim manual, cim vic to jezdim, tim vic me zacina srat jak radi:)
    EDASX
    EDASX --- ---
    JOSLIACKY: da se to nastavit, ze mas povoleny custom nastaveni... razeni ma kazdej jaky chce, i kdyz se taky mozna da nastavit, aby meli vsichni nejaky...
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    EDASX: lama dotaz...v online maju teda vsetci rovnake nastavenie? ale radenie rychlosti asi nie?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam