• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      HADIAK: ještě jsou tam formule z devadesátek... :)
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      SHMADE: trucky nedam. jednak nemaju obmedzovac a druhak ked nevysli stare formule tak uz nemam naladu :)
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      DANCHEZ: to ani ne. toka ma nedokaze rozhodit.
      EDASX
      EDASX --- ---
      no vidis, a ja bojuju vo paty misto =) a taky me nekdo vystrci =) tak jako praseciny praseciny proste =)))
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      HADIAK: ale až budou trucky, tak dát musíš, shark neshark, dítě nedítě :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      HADIAK: proste ti bouchly saze:)
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      SHMADE: jj cca tak. :) pokazde ked som prvy vo formulach tak do mna shark najebe z boku v zakrute a ujme sa vedenia. stalo sa mi to 3x - takze to nie je nahoda :)

a tak som radsej testol demo DiRTa 2. ale inak tie formule v toce sa mi asi pacia najviac. tesil som sa na par vitazstiev, ale co uz.
      EDASX
      EDASX --- ---
      hadiak je proste zagorka =)
      XRAY
      XRAY --- ---
      jj, formulky mi docela sly... :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: vzbudilo se mu dítě a nasral ho shark, fatální kombinace :)
      POLMO
      POLMO --- ---
      SHMADE: jeej aj ja som tam :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      JOSLIACKY: to má taky řešení... vůbec bych se nebránil tomu, aby závod zorganizoval kdokoliv, jen bych chtěl aby zůstal jednotný koncept, tedy jedno auto (skupina) na 4 tratích...
      Kdybych se nemohl účastnit, tak mi stačí poskytnout screeny po jednotlivých kvalifikacích a screeny po každém závodě, tak aby byly vidět časy kol a já pak zpracuju výsledky...

Takže jestli chceš, tak něco vymysli na den kdy máš čas, dej o tom vědět a jestli ti tam přijdou aspoň 4 lidi, tak neni co řešit. :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      SHMADE: kul

co ze hadiak vcera tak utek? moc arcade?:)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: :-( vzdy mi do toho nieco pride...
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Takže pořadí po včerejšku... Xray byl tentokrát ve sbírání "bonusovejch" bodů dost nekompromisní :)

COLON
      COLON --- ---
      SPA je nahodou dobra trat se spoustou mist k predjizdeni a rychlejma usekama...akorat neni dobry kdyz ma clovek za zadkem nekoho kdo ji moc nezna - obzvlast zaverecna sikana a la source sou kriticke :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      DANCHEZ: np =) o nic nejde zejo =) troska tlaku na soupere pri zavodech neuskodi =))

DANCHEZ: taky nechapu, jak to nekdo moh pro ty formule zkolaudovat =)))
      SHARK
      SHARK --- ---
      DANCHEZ: no tam musim jeste podrazovat aby to jelo rychlejs, ta 6ka tam vadne
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      DANII_DP: ja to u vas videl ale ani jednou sem to nedal (coz je asi prijemne pro toho co jede za mnou a ma ji naucenou:))
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      DANCHEZ: ^^ to esíčko se s formulama jezdí na plný knedle... :)))
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      DANII_DP: ja mam rad tu trat, ale je hrozne hrbolata a s tema formulema to je mazec.. ja nechapu jak muzete jet to esicko do kopce bez brzdeni]
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam