• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANDRE3000: no tak to budes muset jezdit asi pomalejs =)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: dik
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: :D me ta silnice casto nestaci, jezdim rad piskem a tak
    EDASX
    EDASX --- ---
    DANCHEZ: je tam rally anglie s lancii tusim... asi 3-4 stage... sezen si ten allopen save.

ANDRE3000: nasrat. kdo jezdi po silnici nesmyslny penalizace nedostava.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    rc-čka nebrat a trucky taky ne :P
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hlavne s tema RCckama)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    ty rally okruhy sme dávali hodně prasácky ale :P
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    u te jedny rallycross trate se ta posledni zatacka pred finalnim asfaltovym esickem reze vzdycky:) sem si rikal proc jezdim pravidelne o 10s horsi casy nez ostatni.. nez jsem videl ze se to da projet na plny knedl kdyz si to dobre najedes (pres travu:)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    PETROFF: to co rikas je blbost, zkracovani se vypina protoze to nekdy dava nesmyslny penalizace za to kdyz treba vyletis z trati.. ale funguje je to prave jen za predpoklady ze vsichni jezdej fer a nepodvadej, u me bys letel taky :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    nevite je v toce vic rally zavodu? ale klasickych rally s navigatorem, zadny okruh..
    zatim jsem narazil jenom na tu jednu casovku s audi quattro
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    na zavody jsem doposud bohuzel nejak nemel stesti, ale rad si zajedu i jen tak...
    hral jsem on-line a meli nastaveny opravdu hodne hloupej setup: zadny kolize, takze se to chova jak trackmania (kterou teda miluju, ale tohle je precejen o zavodeni - kdy maj bejt auta zaroven na trati a semtam do sebe treba strcit) a mely vypnute jakekoli penalizace za zkracovani trati...
    ve 2. a 3. kole jedny trate mi to nedalo a velmi jsem toho, spolu jeste asi s 2 zavodniky vyuzil... jasne, ze jsme byli vykopnuti...
    ano, ten jejich nasranej pohled chapu... ale pokud to dovolujou pravidla a nijak te hra sama nepotresta, prijde mi hloupy aby to "soudcovali" hraci...
    takze kolize prosim nevypinat a penalty za zkratky uz vubec ne... hadani se o tom, nakolik schvalne kdo projel prasacky sikanu by bylo daleko horsi, nez povzdechnuti si nad automatickym zpruzenim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    :)
    ale po vcerejsku musim zkusit nejakou Lanciu, jeste jsem ji v toce nejel a vcerejsi TG me totalne naladil)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    jj gulas :) kvalifikace je tam vicemene jen proto aby si clovek projel trat :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    asi cheatujes =)))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHMADE: mi kolize vubec nevadi, ani damage, akorat to vyjeti to obcas blbe pocita.. ja nevim treba blbe chapu pravidla.. treba kdyz dostanes cernou v prvnim kole q tak se ti nepocita ani druhe.. nebo nevim.. fakt jsem si daval pozor abych se obrubniku ani nedotkl, chtel jsem mit proste aspon..nejaky q cas .. no to je jedno, vono stejne se to v q hrotilo a pak pri startu zavodu, v prvni zatacce clusterfuck a totalni gulas v poradi:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: ale možná v tom mam bordel... proste ted jsme jeli 80s a jeste jsou tam 90s, kolikaty jsou to leta at si kazdej prebere jak se to naucil :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HADIAK: to co jme jeli teď byly osmdesátky :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    DANCHEZ: no ono se kolize daj vypnout - je to pak takova ghost race :)

a ty kvalifikace... je to přísný no, jedno kolo mi to dalo podle mě taky nesparavedlivě, za bílou čárou jsem byl jen dvěma kolama, což má podle mě projít jako ok, ale přestalo mi to stejně ten čas počítat... Ale podle mě je tohle pořád lepší, než kdyby tam někdo projel šikanou rovně a my se tady kvůli tomu pak hádali...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: jako nedeje se to vzdycky, ale vcera dvakrat.. to me fakt nasralo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam