• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    trojka.. lol

ok, musim jeste ceknout co je to hamanchi:)
    COLON
    COLON --- ---
    DANCHEZ: tak ja verim ze se najde par jedincu ktery to na PRO i daji a uprimne jim zavidim mnozstvi volneho casu a silu nervu - na druhou stranu kdyz se jim to povede s jednim autem tak muzou jet s cimkoli pac v tom neni rozdil. Nejvetsi sranda byla kdyz sem si chtel alespon trochu navodit pocit ze to auto ridim a ne ze jen jedu tak sem si dal manualni razeni na paku. V pulce sem zapauzoval a sel na zachod, tak mi k tomu sednul mladej svara, dojel prvni a vubec mu nedoslo ze nema automat a jel celou dobu na 3...no proste simulator...ten online na warezu asi pres to hamanchi nebocotoje by slo...kdyztak posta uz tak sem to tu uplne zaofftopicoval...sorry vsem...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jj.. taky mi to pripada jenom ze jsou souperi rychlejsi (nechapu jak to nekdo muze dat na PRO nebo co tam je to nejtezsi:).. ale online by sme mohli ceknout.. akorat nevim jestli to jde na warezu, kupovat se mi tu predrazenou reklamu na xgames nechce)
    COLON
    COLON --- ---
    DANCHEZ: ja to hraju taky na kezl - to nema cenu se s tim drit - rozdil mezi obtiznostma je jen v rychlosti souperu, na jednoducho si tu hru aspon clovek uzije jako zabavu a pekny pokoukani. Ale online celendz by mohl byt fakt zabavnej :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    JOSLIACKY: psal jsem, že start mezi osmou a půl desátou... dál to posouvat nechci, ale snad ti bude tá půlhodina stačit, kdyžtak napiš ať víme
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHMADE: ... NEVIEM CI TO DO 21.00 STIHNEM :-(
    EDASX
    EDASX --- ---
    nejsem tu =(
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: kvuli toho s cim se jede?:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---

4. závod dneska?

9 hlasy od 9 respondentů

EDASX
      EDASX --- ---
      tak dneska to nedam ani piclej =)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      kuuul
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      4. závod Dnes večer, start klasicky, nějak mezi osmou a půl desátou, prostě až se slezeme...
      POLMO
      POLMO --- ---
      DANCHEZ: to nemoze byt ani mozne :D
      nj PRAVDA je uz davno nemoderna a nezaujimava a hlavne tak nepredava ako loz a vymyslene emocie...
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      COLON: ale ten jizdni model je uplne napikacu... v tom japonsku nebo v maroku kde jsou siroky trate a muzes klouzat je to vpoho, ale to rally je zlo.. uzka trat, auto klouze vic nez zdravo.. musel jsem si to dat na "casual" abych se dostal dal
      COLON
      COLON --- ---
      DANCHEZ: tak je to vic hra nez nakej simulator, ale v onlinu je to docela zabava...aspon clovek nemusi resit ze si skrati trat nebo to do nekoho napere :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      dneska bych dal.. vcera jsem testoval Dirt 2.. no a co vam mam povidat.. uplne napikacu.. akorat to hezky vypada, to je vsechno... fyzikalni model horsi nez v toce:)
      SHARK
      SHARK --- ---
      nejakou projizdku bych dal
      YAKOBO
      YAKOBO --- ---
      A co vecer, nejaky nezavazny pojezdeni? (tohle rikam i holkam :)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: ... Ty sa mas
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      ja už jsem si dnes od půl sedmý do dvou odpracoval :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam