• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    ja taky ne, problem u me... ale nevim jakej. jen jsem to chtel napsat, abych osvetlil ty my prichody/odchody...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    nechapu :(
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    kdoviproc mi pri startu zavodu zacala padat hra, doted to nedelala... nevim o zadny zmene niceho, co by to asi mohlo ovlivnit... do pytle...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    no dneska to teda zatim taky moc nevypadá... jdu založit a chvilku pojezdit nějakou všehochuť s klukama z internetu... tak kdo chce ať se přidá... :) server klasika, ale bez hesla...
    SHARK
    SHARK --- ---
    KALIBAN: no neke ty se taky s nama sklouznes
    SHMADE
    SHMADE --- ---

Tak jak dneska?

7 hlasy od 7 respondentů

KALIBAN
      KALIBAN --- ---
      tka kdyz napises v 20:28 ze za hodinu zavod... :) dneska bych to i mohl stihnout :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      zapis si body =)) jinak si myslim, ze tendle a pristi tejden se dost leje =)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      ...tak zítra druhej pokus, dneska nikdo, to všichni pečete? :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      off
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      on
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Dneska 5. závod jestli se teda sejdeme, zájemci ať kdyžtak napíšou jestli nestíhaj, jinak start +- 21:30 za chvilku už nahodim na trénink

SHMADE
      SHMADE --- ---
      JOSLIACKY: jako nikdo, neslo mi se k tobe pripojit, ale to bylo mozna az potom co si dojezdil, nevim, jsem to pak vypnul a delal jeste nejakou praci...
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: ...a ako kto si tam bol?
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      me ty krosovy trate nebavi.. nebo vlastne ta jedna:]
      SHARK
      SHARK --- ---
      DANCHEZ: skoda ze jsi odesel, pak se jelo rally cros a jeste nejake trate s crosu s Patrolama, no a docela maso a opet ten trapak vyhral :)
      SHARK
      SHARK --- ---
      DANCHEZ: hrozny co, on urcite chetuje :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      nakej vincentvega..trapak :]
      SHARK
      SHARK --- ---
      SHMADE: no mi jsme s Danchezem jeli nejakej Rally cros, no hadej kod vyhral :))
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      jsem zpět, dneska by byl závod tragickej :) podivam se na chvilku za joviperem, na zakladani prdim, kdyztak si me najdi pres friends, je tam volba ze se pripojis do zavodu, kde sem
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam