• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABDUHfotky tatíků, dědečků a vůbec mužských s našimi potomky
    TULENI
    TULENI --- ---
    MONYKKA: to zkuste, deti to maj rady :)vanicku nemame a tak to stridame a ji se libi vsechno, kyblik, sama ve vane, s tatou ve vane nebo se mnou ve vane..kyblik je fajn ale prijde mi ze ji tam clovek tak poradne neumeje ty miminkovsky faldicky :))
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    TULENI: koupani uzasny, to jsme ani nepraktikovali, i kdyz ted malyho koupem uz jen ve vane, do vanicky uz se nevejde, jeste poradne nesedi a zacal cakat:-)
    TULENI
    TULENI --- ---
    diky za pozvani, uzasny az dojemny fotky :) taky zboznuju kdyz je vidim spolu :)

ja miluju asi nevic tuhle i kdyz je rozmazana a z mobilu a Ericku navlikly do silenyho munduru, je tesne po ..

a dalsi v poradi je tahle, prvni koupani s tatou..
    MISCHA
    MISCHA --- ---
    MONYKKA: :))) to mi neco připomíná
    a propó- ta druhá fotka je skvelá!chlapy si to tatínkování náležite užívaj;)
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    Tak jeste jedna z porodnice, co jsem nasla, docela me pobavila:-)
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    MISCHA: no a taky je to dobra hracka:-)
    MISCHA
    MISCHA --- ---
    MONYKKA: díky;)

ABDUH: jizvy jsou na prd..malej pud sebezáchovy:)), dredy mam taky a nedam na ne dopustit, když už k ničemu jinýmu, tak jsou hlavne stoprocentne praktický;)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    MONYKKA: jj jen do nich ... to bych jim taky dala .... :)
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    ABDUH: to je krasny!
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    ABDUH: jojo ma tu kapelu, mel zrovna koncerty kdyz se malej narodil, nebyl u porodu a kdyz jsem chtela aby se na nej prijel podivat poprve, tak mi to mimo navstevni dobu nechtely povolit, ale ja mu rekla at presto prijede, ze nemuzou prece otci zakazat aby se sel podivat na svoje dite. No kdyby ho pak chtely vyhodit, to bych jim dala!
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    tak taky nahodim jednu starsi ... to bylo malemu 7 tydnu ...
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    PERFEKTNI JSOU VSICHNI .. to napisu do zahlavi melkym pismem, protoze neni nic hezciho nez kdyz chlap mazli mimi, ktery miluje a tesi se na jeho vsechny zivotni kroky s kteryma jim bude pomahat ....
    MONYKKA: tebe se musim zeptat .... muzsek je muzikant? :)
    MISCHA: jj na dredatych jsem si vcera dovolila ulitavat v pruvodu :D prece jen kazdej mame uchylku ... ja na dredy a jizvy ...
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    _AMBRA_: me se ten vas strasne libi, je desne roztomilej!

LENIEUX: no huste, to vis foto na pamatku s umelym ubrusem..jo ja lezela jakoby naproti tobe!
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    LENIEUX: vsak muj deda na fotku z porodnice reagoval slovy: " a neni von nejakej cernej?" :))
    ma pigment po mne, v lete mi staci 5 minut na slunku a uz jsem jak z italie, za to v zime jsem do zelena :))
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    _AMBRA_: krasnej klucik! ja jak mam doma modrookeho blondacka, tak jsem odvarena z toho vaseho ;)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    _AMBRA_: koblizek mel v gatich radny smradlavy koblizek a proto se tak tvari :)))
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MONYKKA: jojojo bavily, ale nevedela jsem, ze i stejny pokoj :) a tamhle za (asi) babickou jsem byla...teeda, takhle fotku vubec nemam a uplne jsem se orosila, kdyz to vidim :)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    LENIEUX: koblížek (myslím synátor, né muž:))

a muj Pinocchio s taťkou
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    MISCHA: aaaa krasa:-)

LENIEUX: to je bobecek roztomilej.
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    LENIEUX: :Dno jasne hned prvni pokoj, co nejdal od tech sprch hruza!jsme se o to mekde bavily, ze to tam byl des.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    dnesni cerstva :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam