• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABDUHfotky tatíků, dědečků a vůbec mužských s našimi potomky
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    MONYKKA:
    i ročční neposední prcci se dají krásně vyfotit, každý věk má své kouzlo a dá se zachytit...:)

)
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    MAYNKA: jsou vyborny, tyhle fotky se mí hrozne libi, skoda ze jsem ho nenechala vyfotit jako maly miminko. Ted s tim vetsim uz to nebude mit takovy kouzlo. Nebo jak fotis rocni prcky, kdyz porad utikaj?:-)
    MONYKKA: dekuji, Noah byl nejdriv neduverivy a pak si ho oblibil a venoval mu pusinku:-) chodil k nam jeden kamarad-taky cernoch a toho kdyz videl zacal hystericky brecet. Uz jsem si myslela, ze bude mit asi alergii na tmave pany, ale ted tu byl ten kamarad znova a uz se skamaradili, podal mu ruku nejdriv a pak se nechal i pochovat:-)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    MAYNKA: tjn .. neuveritelne nezny fotecky :*
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MAYNKA: ta malinká holčička vedle velkýho chlapa, to je fakt sladký :)
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    ještě pár...

MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    tak trochu to tady oživim :)

velkej tatínek a dvouměsíční žanetka
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    MONYKKA: tak ty jsou uzasni :))*
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    s kamaradem Emmou:
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    ZEMINO: mela jsem jeden stary, ale tam jsem maleho musela balit do obrovske deky, jinak mel studeny nohy .... to jsou moje zkusenosti :((
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ABDUH: Zdeni já myslim že fusak hřeje každý,já mám pujčený klasický s kožiškem,žádná značka a Mates i ted v těch mrazech je v něm jen ve štramplich a kombineze a teplý je ažaž
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    SEVERINE: jj diky za typ
    mimochodem doporucuju fusak od condora a treba to pomuze, doporucily mi ho holky tady a nemuzu si ho vynachvalit ... v tehlech mrazech a na nohach ma malej jen puncochace, kombinezu a fusak ... vzdy kdyz ho otevru, tak na me z nej "dejchne" teplo, tak to tam ma vyhraty, prave, ze ten fusak udrzuje teplo, ktery dite vydava .. super zalezitost
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    _AMBRA_: poznávám lokaci!
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ABDUH: v šátku je taky nemá studený - hřeju ho tělo na tělo .. v tom nosítku je to ale o jeho termoregulaci, a tu ještě nemá .. jinak jo, doma trpí na studený mokrý nohy (i když má ruce a zátylek suchý a teploučký) .. v Hudy to půjčujou, tak je možný to testnout
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    SEVERINE: hele to je divny, nas malej byl se mnou tak na necelou hodinku venku v satku a na nohach mel jen 3 vrstvy ponozek a byl teplej, to mu ty nohy koukali ... tvuj malej treba bude tpet na studeny nohy ... jinak dik za typ, uz se na to jdu podivat, budeme na leto neco takoveho potrebovat ...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ABDUH: nese ho v kid komfort III od Deutra, ale měl v tom hrozně studený nohy (i když na nich měl x ponožek včetně botiček z merinovlny), prej až tak dvouletý dítě tam v zimě může mít ty nohy teplý .. na léto asi dobrá věc, v zimě už to nechci vidět .. Sevínek tam často spal (což při těch studenejch nohách nechápu)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    SEVERINE: tak to verim!!!
    :)
    maly je prekrasny .... v cem ho to tatka nese? vypda to hodne bytelne :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SEVERINE: pěkně zasněženo a malý vypadá taky v poho..
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    předvčírem bylo kousek od Pece pod Sněžkou hezky .-)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    SPRAVNE, takhle to ma vypadat :)))))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    táta hlídá

a sranda s tátou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam