• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RFKPUNKRATZ - DIY - TUNNING - ZEWLING
    rozbalit záhlaví
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    FND: v nedeli byl jednohlasne zvolenej jako kapitan saciho komanda - nas vedl kdyz sme sli vypijet posledni vino na place jeho znamejm
    FND
    FND --- ---
    BEDLA: kdyz to rikas .... :)

bendous si toho pamatuje nakonec ze vsech nejvic :))
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    FND: co jsem si nepamatoval? to stou motorkou? to si pamatuju
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    FEEX: me so rikal,ze si nic nebral
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    me uz se todle stalo,uz jednou v barcelone je tam neutral a kdyz moto cytne tak tam zahadne spadne jednicka a i strizlivej ma clovek co delat
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    B_KOMPLEX: to by nepochopil ani srstka
    FND
    FND --- ---
    no vidis, na to si zas nepamatuju ja :))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FEEX: myslim ze frantisek tam pusobil vubec jako hlavni kontaminator..me treba vyhrozoval tim ze se mnou jinak nepojede v aute :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    ja si matne pamatuju hodne matne, ze sem od frantiska taky neco dostal, ale taky si vubec nepamatuju co a kolik :) kdyztak posta :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: nojo vlastne u toho prijimani podoboji sem byl ...to bylo hrozny.. von uz prijimal ani nevedel co a kolik a pak se jen usmal jak dybys mu dal bonbon :)) a cca hodku na to ten vyjezd z garaze pres lukasovo triko :D))
    FND
    FND --- ---
    ROBOOTEK: no to jo no :)) mel celkem zmatenej vyraz v tu chvili - to bylo asi tema substancema co jsem do nej narval. kdybych vedel jak to dopadne, tak mu nic nedam :))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: no popravde vyraz mel takovej ze me spis prislo ze si mysli proc mu jako ujizdi zem pod nohama a co se deje..a kde ze se vzala ta motorka :)
    FND
    FND --- ---
    :D
    vtipny je, ze si na to bendous v nedeli ani nepamatoval
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    skoda,ze se to nenatocilo,to poslat do cirkusu kludsky,tak mate ihned angazma :D
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    co vole na triko ale mam to vojety na noze :)))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    B_KOMPLEX: :))) to bylo hodne vtipny..
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    BERRY: nio este bendous predvedl sitotiskovej workshop pneumatikou na triko lukase,kery mel zrovna obleceny
    BERRY
    BERRY --- ---
    já myslel že z ní slítl akorát vopičák?
    FND
    FND --- ---
    LUKASZ: no bendousuv jednostopej vehikl prispel ke spouste storek :))
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    RUDLAFICIN: ty vole otiku az ted jsem si to precet a za celej wikend jsem te nikde nevidel .. jo bendous vzal motorku a nejeden prisel k urazu :))
    RUDLAFICIN
    RUDLAFICIN --- ---
    ric pic salala... taky asy pojedu a estli bendous bere motorku tak se taky mozna pridam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam