• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKYTZdravotní sestřičky
    VERUN
    VERUN --- ---
    ahoj . . .nepracujete někdo na traumatologii? měla bych pár otázek . . .kdyžtak pošta. . .dík .-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    GWENDY: Jo a jinak dobrý je si vyhlídnout, kde chceš dělat a tam se osobně stavit....a optat se.... dost často uspěješ i když oficiálně nikoho nehledají. A Motol hledá i oficiálně http://www.fnmotol.cz/link-volna-mista#4 Ale všechno záleží na tom, jakou máš kvalifikaci a jestli máš registraci....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    GWENDY: Já myslím, že by to neměl být problém....obzvláště v Praze ne.... Co máš za vzdělání a co by sis představovala? A máš registraci a nástupku? Klidně do pošty....
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    CULI: Je jsi hodna, ale to ne:)
    CULI
    CULI --- ---
    GWENDY: nebo Sue rider !! ale tam bych nevydrzela ani mesic !!
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    GWENDY: v Cestě domů hledají pořád
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    CULI: diky moc:)
    CULI
    CULI --- ---
    koukni na ikem.cz nebo koukni primo na stranky nemocnic ktere te zajimaji, maji tam nabidku prace. Jinak ale co jsem slysela, je stop stav!!
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    Ahojky, chtela jsem se jen zeptat, zda nevite o nejakém volném místě na pozici zdravotni sestra v Praze diky moc

lustruju inzeraty, ale spise nic nez moc;)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    TYCZKA: teda nejedná se o přístup do předplatitelské části zdravotnických novin, ale do předplatitelské části časopisu Sestra, který také sídlí na zdn.cz!

Prosím neodebíráte jej někdo? Za zapůjčení loginu jsem ochotná poskytnout nějakou adekvátní protislužbu :)

dík!
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    prosimvás nemáte někdo přístup do předplatitelské části zdravotnických novin? Bych potřebovala stáhnout pár článků na diplomku a byla bych za dočasné propůjčení loginu velmi vděčná.

Díky :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: Juj, tak to jsem o vás už slyšela....a samou chválu.... Ráda věřím, že to musí být na psychiku dost nápor.... ale hlavně, že se ti tam líbí....
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    CULI: Ne, je to sanatorium pro lidi s Alzheimerovou demencí (http://alzheimercentrum.cz) Máme zařízení po celé republice, i na Slovensku, ale já dělám u Čáslavy :c)))

NIENNA: No, je to psychicky náročný, ale nemůžu si stěžovat.... I když mi občas chybí ARO
    CULI
    CULI --- ---
    doporuči mi někdo nějakou soukromou kliniku interní?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: A dobrý? Zajímavá práce?
    CULI
    CULI --- ---
    TALANKA: to si pod tim predstavuju neco jako ochrip nebo tak neco, asi praha?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    NIENNA: Alzheimercentrum :c) Vzhledem k tomu, že jsme jediný v republice, tak tu firmu ani nelze neříct :c)))
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    KITSUNE: Jsem si to taky říkala....ale teď už tomu nevěřím.... Zdravotnictví jde k šípku.... malérů je čím dál tím víc... a zatím se nic neděje... Tak nevím.....
    KITSUNE
    KITSUNE --- ---
    Tak možná, až začnou lidé umírat ve velkém, někdo si všimne, že něco není v pořádku. Zatím je to všem mimo resort jedno, jediný kdo má nervy jsou sestry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam