• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALLOPSYCHOSISModrovlasé,zelenovlasé i fialovovlasé slečny
    Dost už bylo přirozenosti,přichází nový klub,který se specializuje na modrovlasé,zelenovlasé a fialovovlasé slečny,paní,dámy a popřípadě i modrovlasé(etc.) muže.

Můžete diskutovat o vhodnosti této barvy při normálním životním stylu i o kráskách na fotkách,ale nezapomeňte,že vulgarity nebo urážlivé osobní poznámky budou právem odměněny trsem dobroučkých BANánů,takže se snažte držet tématu a trochu i své emoce na uzdě.

Prozačátek nahazuji do ringu tu nejkrásnější a nejznámější z modrovlásek,kterou všichni jistě znáte

podobné kluby:
    [ Růžovovlasý slečny* ]

[ Cervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub ]

[ Blondýnky ]
    rozbalit záhlaví
    ARZA
    ARZA --- ---
    BLACKYT: nene! nemohla jsem klukovi s manickou odbarvovat hlavu!!:)
    navic proc bych to pred tou cernou delala, kdyz svy vlasy mel hnedy.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    ARZA: a ty hnedý vlasy jsi před tim prvním pokusem od manic panic normálně odbarvila na blond???
    ARZA
    ARZA --- ---
    BLACKYT: ja mam zkusenost s cernou od manic panic i od directions
    barvila jsem s ni kamose, dlouhy hnedy, predtim nebarveny vlasy:
    -prvni pokus, manic panic raven black: chytlo to super. vlasy byly cerny a postupne se to zvolna vymyvalo az zase do puvodni barvy.
    -druhej pokus, cerna od directions: vrele nedoporucuju. na ty dlouhy vlasy se s ni pracovalo blbe, protoze byla moc husta. navic chytla s odleskama do zelena a taky se do zelena smejvala.
    -dalsi pokud opet cerna od manic panic, ta bohuzel z nejakyho duvodu skoro nechytla. vlasy to ztmavilo, ale bylo to videt strasne malo.
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    MEDEIA: obecne mam hodne blbej odhad, ale treba deset minut? zadnou drastickou dobu, to bych nevydrzela :)
    dokonce se mi i stalo, ze mi tekla pruzracna voda skoro hned. myslim, ze to ma co delat s tim, ze ty barvy davam co nejmin a pak se ji snazim co nejvic "rozetrit" starym zubnim kartackem (=skoro vsechna se vstreba a nema se pak co vymyvat)
    ale mozna je to cely i tim, ze si tou modrou nebarvim celou hlavu, driv sem to mela podbarveny, ted uz jen vetsi pramen a cast ofiny, cili to neni tak velka cast vlasu, co by mohla neco obarvit :)
    MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    PINK_SMOKE: Nemáš zhruba odhad, jak dlouho tu barvu vymýváš? Protože mně se ještě nikdy žádná barva nepovedla vymýt tak, aby mi z vlasů tekla čirá voda :/
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    ITHIL: to je zvlastni, me se to nestava, jakou znacku jsi pouzivala, directions? myslim, ze byl problem v nedostatecnym vymyti zbytku barvy z vlasu po nabarveni.... musi se to vymyvat fakt dlouho, dokud z vlasu netece cira voda.
    co se tyce samotnyho barveni, vykoumala sem figl-co jde, oblozim starejma novinama. uz me fakt nebavilo mit po kazdym nabarveni novy barevny fleky na pracce :)
    jinak me jeste napada (mam pocit, ze to dokonce radil nekdo tady), je dobry si vlasky po nabarveni prelejt octovym roztokem, tu barvu to tam nejak "ukotvi", rekla bych, ze to fakt funguje ....
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    nestavalo se vam s tou modrou ze to totalne barvilo hlavne vsecko okolo? kdekoliv v koupelne odpadl vlas tam byla modra smouha, kazde rano sem si musela z obliceje, krku a rukou odlicovat modrou barvu. porad sem mela modry rucniky a o obleceni snad ani nemluvim, jen dekuju prozretelnosti ze nenosim nic svetlyho. po par mesicich me to fakt uz nebavilo
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    Ahoj, chtela bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s nějakou černou např. od Directions nebo Manic Panic...Mam fialovou ofinu a chtěla bych na chvili černou, tak mi jde hlavne o to zda se to taky do určité části vymeje a pak nebude takový problem trochu odbarvit (než pak stahovat nejakou černou z drogerky)..diky
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    dnešní hra s barvičkama:)

MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    Já teda modrou lehce obnovuju po týdnu, ale každé dva týdny to stejně musím odbarvit a znova obarvit kvůli odrostům, takže si nemáte na co stěžovat :)
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    modrá je prostě náročná na údržbu..měla jsem directions a té jsem se zbavila..neustále byla flekatá a po jednom až dvou umytí šla do zelena:) teď používám barevnou pěnu v modré a je to to samé..fleky a zelená...takže jí přeplácnu asi růžovkou a bude z toho fialová:)
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    Sluníčko, časté mytí, dokonce i pot a dalších xx zakeřňáků co barvu doslova žerou.. Už to,že v názvu je slovíčko polopermanentní něco našeptává. A proto zatnout zuby a dobarvovat a dobarvovat..at jsme krasné jako slečny na fotkách a je na co koukat ;)
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    já mám modrou Directions - prvních pár dní nádherná ale po 10 umytích spíš zelená, vybledlá, šedivá. Ale nevím, jestli to vlastně není normální - mě se to jen urychluje tím, že si v létě myju vlasy každej den.
    ZDENUSH
    ZDENUSH --- ---
    NERIEL: mám s Direction bohužel špatné zkušenosti. LOni v létě jsem měla modrou - vymývala se přibližně po 3 týdnech, takže jsem vždy v tuto dobu znovu dobarvovala. Letos jsem vyzkoušela zelenou, která měla mnohem kratší životnost, kdy pár dní po odbarvení značně bledla. Ve finále jsem se barvila jednou týdně - světlala jak díky umývání, tak i sluníčkem.
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    NERIEL: fialová od directions se nevymývá skoro vůbec....já jí dala na konečky a vydržela mi 3 měsíce, než jsem jí musela odbarvit
    NERIEL
    NERIEL --- ---
    Chci se zeptat, s jakými značkami barev máte zkušenosti? Zkoušela jsem Directions, modrá vydržela na hlavě hezká dva tři týdny a pak už to byla jen vyblitá šedivá. Zajímalo by mě, do které modré se nejvíc vyplatí investovat.
    Také jsem přemýšlela nad fialovou, ale bojím se, že se vymývá rychleji. Je to pravda?
    KERI
    KERI --- ---
    :))

LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    po delší době opět v modré:)

MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    BOTINKA: !!!!!!!!!!!!
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam