• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALLOPSYCHOSISModrovlasé,zelenovlasé i fialovovlasé slečny
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    MILLY
    MILLY --- ---
    KETMARA
    KETMARA --- ---
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    Vymenila jsem po dlouhe dobe ruzovou za zelenou. (Fotka je dementni, ja vim)

MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    KETMARA
    KETMARA --- ---
    KETMARA
    KETMARA --- ---
    KETMARA
    KETMARA --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LENCADLO: hodne moc skvely.
    SICK_OF_IT_ALL
    SICK_OF_IT_ALL --- ---
    Ahoj, omlouvám se, že otravuji, ale mohli byste mi dát hlas ve facebookové soutěži?
    Link zde: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151122455492522&set=a.10151121832392522.433715.64354252521&type=3&theater
    Zabere to opravdu jen chvilku, předem moc děkuju všem ochotným, ostatním se ještě jednou moc omlouvám:)
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    kdyby ta modrá tak strašně nebarvila všechno okolo, ponechala bych jí nějakej pátek..ale barví strašně, takže po 14 dnech se těšim, že to umeju a budu si moct sáhnout do dredů a moje ruce nebudou, jako ruce zombíka:)

STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    Ahoj, máte pls nějaké tipy, aby vlasy po odbarvení a následném nabarvení nevypadaly jako seno? :) Dík
    DOMCAK
    DOMCAK --- ---
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ENDRUE: no tak samozrejme, ze jestli chces opravdu kyzeny odstin, tak se to odbarvit musi, a to co nejvic do bela....protoze zluta + napr.modra dava ve vysledku tak trochu zelenou, ze :)

navod mas napr. tady http://www.phr.cz/navod_barvy.pdf

ja mam zkusenost s Manic Panic - After midnight blue, ale ted zmenili recepturu, 2x jsem ji musela dokonce reklamovat a stejne to barvi celkem spatne, tak se chystam zkusit Directions... ale vymejvaj se vsechny, to je jasny...jsou to polopermanentni barvy proste
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    diky za tipy. a nemusi se to napred vlasy odbarvit? jednou jsem modrou na palici mel a napred mi to kadernice odbarvila zlutym melirem a potom na to dala barvu. barva byla pak druhej den vic na polstari a po jednom tejdnu to preslo na ten brcal a pak mi zustali jen zluty meliry.
    vyslednej odstin se asi lisi podle toho, jaky ma kdo vlasy nebo ta barva odpovida presne vzorniku?
    FIFULINKA
    FIFULINKA --- ---
    uzasna vec je barevny tuzidlo. je o tretinu levnejsi a vydrzi stejne, nemusi se smyvat a pod... jak klasicky tuzidlo:) barvy od stribrne, pres modrou, cerveny po cernou
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    to ja mam zkusenost i s manic panic, ale rekla bych, ze ve vysledku je to dost podobny, co se trvanlivosti tyce (kdyz porovnavam s directions).... jen jsem mela od manic panic tyrkysovou barvu-zesilenou formuli... a ta bych opravdu rekla, ze drzela malinko vic.... ale zas je o par desetikorun drazsi, cili ve vysledku to asi vyjde nastejno.... zalezi, jestli chces spis usetrit penize ci cas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam