• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALLOPSYCHOSISModrovlasé,zelenovlasé i fialovovlasé slečny
    Dost už bylo přirozenosti,přichází nový klub,který se specializuje na modrovlasé,zelenovlasé a fialovovlasé slečny,paní,dámy a popřípadě i modrovlasé(etc.) muže.

Můžete diskutovat o vhodnosti této barvy při normálním životním stylu i o kráskách na fotkách,ale nezapomeňte,že vulgarity nebo urážlivé osobní poznámky budou právem odměněny trsem dobroučkých BANánů,takže se snažte držet tématu a trochu i své emoce na uzdě.

Prozačátek nahazuji do ringu tu nejkrásnější a nejznámější z modrovlásek,kterou všichni jistě znáte

podobné kluby:
    [ Růžovovlasý slečny* ]

[ Cervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub ]

[ Blondýnky ]
    rozbalit záhlaví
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    SALVATOR: červená
    KONDIK: růžová
    SALVATOR: bílá

Jsem barvoslepá a slečny mají modré, zelené nebo fialové vlasy?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    SASH
    SASH --- ---

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    K4TJ4
    K4TJ4 --- ---
    Davam do jednoho postu, protoze je to vsechno jedna a ta sama osoba.
    TOXAEMIA
    TOXAEMIA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Takovouhle sedivou mi udelal mix stribrny a lavender od Directions, ale bylo to na opravdu uplne odbarvene - bile vlasy (= a taky znicene).
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR: Nad čelem má blond chmýří, které se za rovným předělem mění v šedivé. A vlevo od nosu má nechaný maličký kousek blond pramínku hned na kraji.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Škoda. A já opět vidim prdlajs. Já na photoshop prostě nemám voko.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR: Já tedy kolem obličeje vidím zcela zřetelnou linii mezi barevnou a desaturovanou částí fotky.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SALVATOR: Mno onase urcite presne tahle sedivo modra prodava jen nevim jestli unas a moje vlasy mi nenarostli za strnact dni jako stim experimentovat nehodlam si neco sam michat :-))))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TAJEN: Experimentuj :). Ale nikdo mi nevymluví, že tam neni trochu modrý.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SALVATOR: Jo hele presne tuhle neupravenou uzsem nasel taky :-)) prej ta barva se menuje Dark Grey tak nevim mno....
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TAJEN: Já se moc těšim, až budu mít bílý vlasy, ale barvit si je nehodlám :D. Hele, našel sem to s neupravenejma/míň upravenejma barvama, mě to přijde jako mix bílý s troškou modrý a možná černý:

TAJEN
    TAJEN --- ---
    SALVATOR: Ja jo ale vzdy jen na cerno :-) Chtel sem bilou ale natu si este par let pockam :-)) nafurt :-))) zacina mi belat bradka omg tobych se pos*** jachtel vlasy :-))) ale tahle modra nate fotce je proste uzasna ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TAJEN: To nevím, já si vlasy nebarvím :). Na rovinu ani nevim, jestli to neni třeba photoshop :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SALVATOR: Presne tahle barva by se unas dala sehnat asitak kde ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam