• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALIPSOChcete pomoci? Kdy, kde, jak, komu...
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    SOTD: zkus food not bombs, bud http://food-not-bombs.cz/ nebo auditko primo tady na nychu [ Food Not Bombs ] O stravniky myslim nouzi nemivaji.
    U institucionalizovanych organizaci typu Nadeje by nejspis byl problem se splnenim predpisu, ktere se ke skladovani a preprave jidla vztahuji..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SOTD: dej mi vedet pls co zjistis, zajima me to. Dik
    SOTD
    SOTD --- ---
    Může člověk někde darovat větší množství potravin, které by pak snědli bezdomovci? Je o takové dary zájem, nebo je pro ně v různých organizacích dost jídla?
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    HROBO: no o byznys nejde, ale nemusíme to řešit, alespon se tu sešlo víc alternativ jak to oblečení darovat.
    HROBO
    HROBO --- ---
    MAXMANUS: z tych kontajnerov mam pocit ze ide o velmi vyhodny business pre niekoho...
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    TAMARIX: Na tom mi vadí kdo to provozuje.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MAXMANUS: A co ti vadí na těch kontejnerech?
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    LAFLY: Tak pod louhym zkoumání to vypadá že jenom sale nebo cibulka, to je smutný že není nic jinýho normálního kam by se to dalo odnést.

TUTU: Asi hodně záleží na tom, co chceš dělat, co se týče PiN tak u těch jsem to ani nezkoušel protože v té době chtěli jenom profese který se mě netýkají, zkoušel jsem technickou pozici u Lékařů bez hranic, ani by snad nebyl takový problém se tam dostat, měli tam i pozici která mi co se týče praxe a zkušeností dost vyhovovala a myslim si že bych měl šanci (znal jsem se s dvouma človíčkama co byli a nebyl jsem na tom o nic horší, ba v Aj i lepší), problém je ale v tom, že k tomu musíš mít zázemí, oni tě vemou a třeba půl roku čekáš než se ti ozvou "za dva dny přijeďte na letiště", což si prostě člověk co musí pracovat a vydělávat nemůže dovolit.

Tak do pléna...
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    http://www.recoczech.com/cz/portal/sponzoring-charita/ Tihle delaji pravidelne sber satstva, ted zrovna visi letak u nas na dome...
    TUTU
    TUTU --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s dobrovolničením v zahraničí, tip na agenturu apod. V podstatě cokoli seriózního a opravdu smysluplného, díky
    INXS
    INXS --- ---
    na podolské v podolí jsou taky kontáky na textil pro nějakou charitu
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    LAFLY: dík
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    MAXMANUS: za brumlovkou 4,sbirka obleceni nahodila to id balaena a tusim ze se jeste neco deje ve vypalenem kotatku....tez to muzeshodit na cibulku nebo do sale, kde se vochomejtaj lidi z fnb
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    KALIPSO - tady na nějáký kontejnery odkazuje ale ty weby nejedou a mám pocit že tím MČ taky myslí ty kontejnery diakonie.

MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    Ty věci už se mi tu válej dlouho a popravdě z nich už šílim, opravdu se mi je nechce vyhodit protože mi to příjde jako škoda, ale už mi kvůli tomu spadl ze skříně vysavač na nohu takže nervy se krátí, poradte prosím, byl bych to ochotnej odvézt i po Praze.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    IRISA: Nad Sue ryder jsem premyslel mam to i pomerne blízko ale kamaradka co tam delala nejakou brigadu ty veci videela a rikala ze to se spis hodi jinam. Ty kontejnery přece diakonie Broumov provozuje ne? Nebylo by něco uplně jiného?
    IRISA
    IRISA --- ---
    Ty lepší kousky dávám do Sue ryder (Michelská) - ti za dary mimochodem dají potvrzení o daru a můžeš si to odečíst z daní - a to horší když ne kontejnery na oblečení, tak Taškentská 1413/8 - Diakonie Broumov. Otevřeno mají 12:30 – 17:30.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    Zdravím chci se zeptat na nějáké místo, kam je možné odnést nějáké starší (ale čisté a v dost slušném stavu) oblečení. Je toho docela dost a říkal jsem si že zrovna na zimu by se to mohlo hodit.

Praha, ideálně okolí prahy 10, ty kontejnery jako stojí na Bohdalci ne-e, tam to odnést nemůžu.

Předem díky za radu.
    IRISA
    IRISA --- ---
    Vesmírná loď je momentálně zastavěna věcmi, tak alespoň takhle její horní část :
    space ship
    http://couznepotrebuji.kvalitne.cz/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Podilim se na charitativnim projektu, ktery si klade za cil zbudovat centrum pro smrtelne nemocne lidi v Granada province ve Spanelsku, pokud se chcete dozvedet vice a pripadne prispet k realizovani tohoto projeku - kounete na http://www.acompalia.org/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam