• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALIPSOChcete pomoci? Kdy, kde, jak, komu...
    HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    MAFTIK: Kontakt v poste
    MAFTIK
    MAFTIK --- ---
    HOLOBYT: Konkrétně k tomuto už nesháním, nicméně velmi rád bych si poslechl něco o psychologii bezdomovců obecně a o tom, jak k nim přistupovat, co jim říkat, co neříkat ... co je CCK?
    HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    MAFTIK: Shanis jeste radu? Kamarad pracuje pro CCK jako terenni pracovnik, mohl by ti poradit

MAFTIK
    MAFTIK --- ---
    Při cestách na rehabilitaci přes jeden park jsem si tam opakovaně všiml jednoho bezdomovce, který tam jen tak bezcílně popocházel na místě. Posledně jsem se za ním stavil, promluvil s ním, poptal se a dal mu banán. Docela mladý muž, vypadal celkem smutně, trochu rezignovaně. Zítra tam zase půjdu (plus v pátek a pondělí taky), tak se za ním chci zase stavit a chci mu i něco donést + dát mu také mapku, jak se dostane do charitního azylového domu sv. Františka, kde může přespat, protože ten dům neznal a spí venku. Chtěl jsem tedy jen poprosit o jakýkoliv praktický tip, co by mělo smysl mu darovat, a vůbec celkově, jak zkoušet oslovovat tyto lidi atp.
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    TAMARIX: Jo, něco takovýho :) díky moc
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    CANEBRA: Třeba Devět životů? http://www.cici.cz/kramek.php
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost nebo nápad na e-shop nějaký organizace zabývající se právy a pomocí zvířatům? Chtěla jsem nakoupit vánoční dárky od Pety (mají fakt supr věci), ale nebere mi to kartu a ani by se to nestihlo. Tak jsem myslela, neznáte-li něco podobnýho v Čechách? Bohužel mezi produkty Svobody zvířat není nic, co by za to stálo. A zas když už to stojí dost peněz, energií, materiálů, práce .. tak nechci kupovat věci, co se mi nelíbí, nevyužijí atd.
    IRISA
    IRISA --- ---
    Spustila jsem bazárek knížek pro školu v Kambodži: (koupíte si nečtenozu knížku - vhodnou jako např. vánoční dárek - za běžnou cenu, ale celý výdělek z té knížky jde přímo na školu a její potřeby). Vybírat se dá zde: http://jhpbazar.rajce.idnes.cz/Bazarek_pro_skolu_v_Kambodzi (kdyby někdo nějakou publikaci chtěl, klidně mi lze psát i do pošty. Případné potvrzení o daru lze také dohodnout). Díky
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    INXS: přes 100 tisíc, s beneficí by to šlo, budou to sice nervy, ale pokud to dobře vymyslím...(máme problém ufinancovat naše akce, potřebuju se domluvit s klukama co s nima akce děláme, jestli jim nějak nekazím jejich marketingový strategie a kdesi cosi :)
    Nepočítám že beneficí vydělám dost, ale bylo by to aspoň část + dobrá věc na to, jak ukázat že tyhle věci se dají udělat bez brekotu a ponižujícího se plazení .
    INXS
    INXS --- ---
    SHEALA: kolik taková věc stojí? co udělat mejdan - benefici s tim že tam zahraješ a ze zisku bude možno zvedák pořídit?

nabízím velkej PYTEL PLYŠÁKŮ různých velikostí, roky byly vystavený na poličce, takže stačí vyprat a jsou jako nové. na žádost převezu do prahy. pošta
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Potřebuju pro sebe vertikalizační zvedák - pokud ho nebudu mít, přestanu chodit, nebo si urvu ramenní vazy - jen mě prostě bolí ramena, a dlouhodobě bez pomůcky riskuju další trvalé poškození. Moje základní dg
    je svalová dystrofie - ale pro stát jsem strašně zdravá a nemám ZTP, přišlo mi kdysi takové že mě ZTP zbytečně stigmatizuje, no a teďka posudkáři zabírají hlavně na to, když se někdo chová řekněme - stigmatizovaně.
    Přemýšlím jestli spíš neoslovit nějakýho soukromýho sponzora, neb moje aktivity by mohly výrazně posílit image firmy - jsem DJ, a dokážu se udržet v prostředí, které nemá zkušenost s postižením, lidi na scéně mě berou, i když se dystrofický plazím na stage. Sháním možnosti kde se dá. Jsem v kontaktu s paní co dělala účetní pro nadaci co pracovala s cílovkou s mentálním postižením, Jsem v kontaktu i s AMD - MDA (organizací dystrofiků) není pro mě problém s lidma jednat, prostě jen mám to fyzické postižení, ne sociální handicap, nebojím se ty firmy a soukromé sponzory oslovit, už jsem to - neúspěšně - zkoušela přes dvě firemní nadace.
    Abych to shrnula - potřebuju pomoct s tím, které firmy jsou ochotné pracovat s příběhy postižených, kteří nejsou ochotni hrát chudinky, a jsou ochotné ke soukromému sponzoringu.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Ahoj, napadlo mě zeptat se i tady... od pondělí budu pracovat pro cca 15 až 20 dětí z vyloučených lokalit a vyloučených sociálních skupin jako výtvarník. Město nám nakonec nedalo ani korunu ze slíbených peněz a nemám pro zvířáky nic. Pastelkama a papírama počínaje, lepidly a jinými výtvarnými pomůckami a materiály konče. Pokud máte někdo zdroj a nebo byste mohli něco darovat (třeba za poštovné - to uhradím), byla bych neskutečně vděčná. Mám výtvarnými aktivitami s dětmi trávit 15 hodin týdně a nemám ani obyčejnou tužku :( bereme všehno, papíry, barvy, nůžky, lepidla, pastelky, fixy, čtvrtky, barevné papíry, lepenky... Jako poděkování můžu poslat bylinkové mýdlo vlastní výroby a poděkování od dětí... Najde se nějaká dobrá duše?
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    MAFTIK: Díky!

Taj ještě jednou:)
    Prosím podpořte nebo šiřte dál.

MAFTIK
    MAFTIK --- ---
    _AGI_: Zkus odkázat jinam než na přílohu mailu, do níž se nikdo kromě Tebe nedostane :-)
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    Rozloučení s prázdninami v modrém

Prosím, podpořte nebo šiřte dál.
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    Udělejte si v neděli 10. srpna 2014 příjemný výlet a podpořte tím dobrou věc! Případně lze i přispět přímo libovolnou finanční částkou. Viz. příloha

[ JAPONSKÁ ZAHRADA OLEŠKO - PROJEKT "RUKA POMOCI" / vystavagallery show / 10.8.2014 / CR - Stredocesky kraj - Oleško - okres Praha-západ ]

MOOO
    MOOO --- ---
    Přijďte podpořit Centrum Paraple v neděli 8. června 2014 do Letenských sadů v Praze na BĚH PRO PARAPLE! www.behproparaple.cz

Pozvánka Zdeňka Svěráka:
    http://www.youtube.com/watch?v=eqc0cJe7vTE
    ZUZICKA
    ZUZICKA --- ---
    Ahoj, neplanujete nekdo jet pomoct na balkan, s odklizenim povodni? Napadlo me tam jet, ale spis budu muset makat do skoly :(
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    Kamaraduv projekt - pokud by nekoho zaujalo a chtel by podporit - pripadne preposlat dalsimu, ktereho by zaujalo a chtel by podporit....

Kniha "Nejen dětská duše v ohrožení" - Projekty | Startovač
    https://www.startovac.cz/projekty/kniha-nejen-detska-duse-v-ohrozeni/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam