Nejsem žádný chronický "sbírkař". Občas se podělím o nějakou symbolickou částku u zcela cizích sbírek, na Vánoce pošlu něco do útulku, ze kterého máme psa, občas něco na nějaké medializované neštěstí nebo na obranu před Putinem. Bohužel jsem ale už byl "poctěn" i tím, kdy se vybíralo na někoho v mém blízkém či vzdálenějším okolí. Kolega z práce, kterému zemřela žena a on se musel starat o malou dcerku, kolega z práce bráchy - hasič s malým synkem, který zemřel při čekání na transplantaci srdce (byl to i medializovaný případ, možná někteří z vás pamatují na články o muži, který žil v IKEMU s umělým srdcem - bohužel to nedopadlo). Nebo jiný jeho kolega, který zemřel na rakovinu střev a také po sobě zanechal dvě děti a ženu, jinak šťastnou rodinu. U takových sbírek si myslím, že přispět je povinnost. Teď se ke mně dostala zpráva o tom, že sbírku na léčbu musela vyhlásit má spolužačka ze základky. Milá hodná holka. Neuvěřitelně statečná, když si člověk představí, čím si celý život prochází. Já mívám depku i ze zubaře. Pokud byste mohli nějakou korunu obětovat, padne to na úrodnou půdu.
Díky.
Pomozme Lucii získat nezbytný lék. Čas běží!https://www.znesnaze21.cz/sbirka/pomozme-lucii-ziskat-nezbytny-lek-cas-bezi