• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOILERKazTroL SounD SysteM
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    TUQAER: ty vole no nic moc....bylo nam receno ze do 3 hodin mame opustit prostor a ze smlouva byla zrusena :-)) ...takze odjezd asi o pul 6 a jelo se do Vrbovy Lhoty kde na nas cekala hlidka 4 policejnich aut....ve finale prejezd nekam za Podebrady se zakempovat bez zvuku kde nas rano navstivila mestska policie ze tam nemame co delat a trada domu .) ...ale mimo tyhle najezdy policistu super mejdam...priste to podchytneme llip a bude se bouchat celej vikend ! .....nahodim nejaky ty FotonY .)
    TUQAER
    TUQAER --- ---
    čuzz tak jak jste dopadli
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    KOILER: uz aby to bylo :)) ...snad nam vyjde pocasi
    KOILER
    KOILER --- ---
    DRASTICS: hm .... no do Ne to asi urcite nestihnu protoze to budu vedet mozna az tak pristi Ne .. clovicek neni momentalne v CR.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    LAUZER: Potom co se zblaznil a po 2 letech se dal mirne do kupy, ikdyz uz to neni on, se ted ma snad relativne dobre. Zije na vysocansky a bude se stehovat asi ke kamosu do bytu. Vídam ho cca kazdejch 14 dni, bydlim v baraku kde tenkrat zil pod Nuselakem :)

    Jinak my do Polandu asi jedem, pockam esli vyresite ten pozemek, to by sme este zvazili, ale jinak jim v Ne pisu ze dorazime.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    KOILER: no pokud vim tak bydli nekde asi v nuslich a po ruznejch problemech nekde uspesne zakotvil jako opravar notasu nebo neco takovyho
    KOILER
    KOILER --- ---
    KOMONAUT: no ja este uvidiim .. kazdopadne tech vecicek skoda .. sou to zmrdi !!
    KOILER
    KOILER --- ---
    LAUZER: hm no jiri asi na nyxu neni .. buhvii kde mu je konec .. :(
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    je tu na nyxu nekde Jirka Cepelka z Nusli co s vama jezdil?
    KOMONAUT
    KOMONAUT --- ---
    ja jedu taky jinac zdravim ve spolek obligo desystemati kierwiet jeheee jedeeemm sezona zacina a ja bez stroju kurvvaaaa
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Rexem jim ze napisu do konce tejdne, agroš i pivo si musime dotahnout z Cr coz bylo jediny nac sem se jich ptal . . . . pro vas by to znamenalo jednu dodavku vid, coz tolik prace ani financi zas neni :)
    KOILER
    KOILER --- ---
    hm no hele nic konkretniho vam zatim nepotvrdiim .... stale je v reseni ta louka ktrera by mela vyjiit ale stoprocentni odpovedi sem se este nedockal je obrovska a hlavne 45km od prahy ... obavaam se ze na tohle nebude financs :(
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    takze vicemene staci jen vase Ano, Cirkusaci uz se dohadujou na mensi akci s Roots and Future a pad jim flek, takze mozna pujdou do ilegality. . . . Ja a Karlik za nas do toho chcem, coz u nas znamena prakticky ano, ptze mame aspon tu trosku kapitalu kde posehnat :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    uz odepsali :

    hey hello :) yes it's still open to all sound :) right now we have a legal B plan near Lodz (i say B plan coze the place is a bit small) and we are actually waiting an answer for a lot more larger place still near Lodz so if you want to come, the only thing i need to know is the name of your system and the one comming with you to add them on the confirmed sound system list :) and if there is something more you want to know, just send another mail :) greetz Lio :)
    ZAHAMAN
    ZAHAMAN --- ---
    ..vytahl .)
    ZAHAMAN
    ZAHAMAN --- ---
    ..taky bych vytal paty z tuzemska!! .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BOREC: :) Takze cekame az se koilanek hodí online. My uz co se dodavek tyce mame zajisteno a 300 km je fakt nic :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    nejvic me pobavil jeden fr. system, meli fakt vychtlej zvuk, neco jako vy dohromady, fakt pekny plachty a svetla, byli to snad tri typove a meli naprosto ulitlej bar, vypadalo to jako pokojik, prodavali 16ti stupnovy nechutny polsky plechovkovy pivo, ale byla tam nejvetsi prdel ! na baru ruzny televize, voodoo babies a nejvic me pobavil ten telefon co tam meli... proste si prisel k baru a mohl sis jakoby zavolat ... proste komix :)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    BOREC: to je hned jina .) ....kdyz nic Koil nevymysli tak jedu na Psy2free ....na Czarodejnice nejsem zas tak zhavej do cestovani at tam bude sranda jaka chce jelikoz ta bude vsude .) ...znas to ne ..? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam