• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANczANSO - český balon na hranici vesmíru
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NET?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    NET příští víkend
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    pokud bude ok pocasi...
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tak jak teda? ten vikend pristi plati?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Pokud bude odhadovane misto dopadu ve Frydlanstskem vybezku a datum 12-13.8., tak tam budu :-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    EDASX: cca Mukařov a okolí pokud bude tendence pohybu na východ (převládající)
    EDASX
    EDASX --- ---
    TOXICMAN: no me jen zajima zhruba oblast, jestli treba budu mit sanci to sledovat nebo ne... popripade jestli mam cekat, ze mi to spadne na zahradu =))
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    EDASX: twitter bude asi záložní varianta, hlavní bude Tracker na našem webu, který bude obsahovat všechna data včetně mapy

EDASX: mam jedno místo vytipované, ale musím se tam nejprve zajet podívat, vydrž
    EDASX
    EDASX --- ---
    btw: vi se kde bude launchsite nebo to taky zalezi na datumu, pocasi, povolenich etc. etc. =)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    platil trochu, do konce srpna nemohu. tak dobrej take-off i touchdown. i vse mezi!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ATOMIKS: nejdříve se dohodnu s THERIDANE, že je stroj a všechno ostatní připraveno a zvolíme dvě předběžná data, pak se můžeme nějak domluvit

je jasné, že nikdy se nesejdeme všichni a já to nijak neovlivním
    a může se stát, že zvolíme vyhovující datum startu a 2 dny předem vystavíme červenou, NOGO, protože ukáže předpověď silný vítr nebo déšť, přes to nejede vlak
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Ehm, já bych chtěl nějakou rozumnou anketu na datum vyplutí. Páč sem platil, tak to chci vidět. Nějakou rozumnou formou se dohodnout, a ne že mi někdo řekne, že už se to jednoznačně zvolilo na termín, kdy už teď vím, že nemám čas. Je jasný, že se nemůžem shodnout všichni, ale většina by mohla.
    EDASX
    EDASX --- ---
    TOXICMAN: jakej je twitter kanal at to muzu naladit =)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    A hlavne - nezapomente na medializaci aspon tak tyden predem - ruzne twittery, facebooky a Google+, treba se toho chyti i nejaky investigativni novinar a Theridane muze byt vecer na Nove jako "borec na konec" :D
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    NECROMAN: script, pokud bude, poběží na Zemi, a bude číst telemetrii a posílat ji přes twitter api ven (hádám že to bude na tři řádky dev-python/python-twitter :o) - klidně se toho ujmu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    80_PSU: bylo by cool mit nejaky skript, ktery by LIVE tweetoval primo z balonu pres stanici na zemi, neco jako "Jsem ve vysce 1234m, cas letu 2:04, GPS xy..." treba kazdou minutu letu :)
    Jinak vikend kolem 12. jsem pryc, ale klidne jdete do toho, nikdy se nesejdem vsichni :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    80_PSU: je v úvaze a nějakým způsobem se informace ven dostane, buď twitter nebo samostatná page

TRANCEWARP: teď o víkend se dohodneme
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    plati ten vikend 12, 13?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    80_PSU: no to by bylo super i pro posadky vozidel... jak to budeme vubec hledat?

predpokladam ze nas bude hned nekolik posadek, takze idealni by bylo mit to nejak dostupny a postupne se presouvat... mozna nejaky mensi dohledovy centrum a predsunute posadky, co to budou hledat ;D
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    Je v úvaze něco na způsob realtime tweetování flt statusu pro Ty, kdož nebudou přítomni? GPS loc, altitude & temperature info v 5 min intervalech třeba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam