• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANczANSO - český balon na hranici vesmíru
    ADRAGON
    ADRAGON --- ---
    nápad jak zdvihnout laťku ještě o trochu víš http://blog.jgc.org/2012/08/why-dont-they-just.html
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tak to je trochu hodne trapny ta reklama...
    ale nejspis to nehrajou, to proste zaplatili nakejm typum a ty to se stejnou radosti udelali.... ale jen do trapnejch 20km ;DD lol ;))
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    RANITOMEYA: Abych pravdu řekl, myslím že jsem poněkud hystericky "ulétl" v posuzování "případu". Takže už radši mlčím...:-)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    CHEVALIER: Křivost bude asi způsobena dost širokým ohniskem.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TABORACEK: Jo a payload kašli. Všimni si křivosti obzoru v různých výškách. Poprvý mě taky nenapadlo, že to může být fake a blbě sem se ptal na plechovku...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TABORACEK: Mne spíše uráží to použití tématu v reklamě. Kvůli projektu czAnso, a hlavně kvůli tomu druhému, více medializovanému - teď si nevzpomenu na jméno.. se ty balóny dostali do podvědomí veřejnosti a tahle reklama toho zneužívá. Vadí mi jak ti herci přehrávají to, co viděli na reálných záběrech z reálných projektů atd atp. ... je to prostě vykrádačka tématu pro komerční účely.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    SPECZ: nehlede na to, ze pomerne zasadni otazka zbytecne vahy payoloadu se nikdo nedotkl:)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    CHEVALIER: 100% je ta piksla prázdná. podívej se v 0:23 - je upevněná dost bokem, neni protizávaží a přitom to visí rovně. Kdyby byla plná, bude plechovka v nejnižšim bodě.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CHEVALIER: spíš bude prázdná myslim
    zajímavý je, že všichni tam musí vyfotit něco (časopisy, lego, plechovku :D) ... reklama vládne světu :))
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Mám z toho smíšené pocity...
    Kozel летит в космос - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ENi0C1WTN4o&feature=player_embedded

Mimochodem. Je možné, aby se plechovka piva ve dvaceti kilometrech neroztrhla, pokud teda není prázdná...

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    vlastně škoda, že jsem s vámi aspoň trochu nespolupracoval. byl by o tom skvělý článek na můj e-zine
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    TOXICMAN: Přesně tak.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOXICMAN: pokud by z toho byl i nejaky dokument do kin, klidne bych se podival. Takove Oko nebo Aero by po tom urcite sahlo :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NECROMAN: zrovna sem píšu :)

Na dokumentu se stále pracuje a co nevidět snad proběhne finální část a to předání daru divadlu, kromě plakety ještě jeden unikátní dárek, který si ale nechám jako překvapení :)

Zatím to vypadá tak na premieru okolo 1. výročí letu :-) Zůstaňte u svých příjímačů ;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jak to jinak dopadlo s tou strankou Ceske nebe, uz se to nekde predavalo? :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    THERIDANE: Asi by bylo vhodný to tam doplnit pravda. Jsem taky pro nějakou z CC, mrknu na to.
    Před časem mi volal Honza SPECZ a ptal se na použití v nějaké reportáži známého o balonech, takže předpokládám, že toto je výsledek :)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    TOXICMAN: Je ten náš obsah nějak licencovanej? Nějaká CC-BY nebo jiná?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam