• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANDR3_IHALLO SAILOR ♥ TATTOO&BOYS {gallery}
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    DRIXIS: tak prijd k nam do prace (stejne uz jsem te zvala!), tam potkas temer samy vegetariany a vegany a ani jeden nudnej neni.... spis mi prijdou nudnejsi masozrouti-nic proti masoo, samozrejme :) -ktery zajima jenom kde se zas ozrat nebo jinak znicit...
    asi holt starnu :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRIXIS: tak ja znam samy vegouse nesuchary, ale pouziti do zivota je jina, ale to neni vegetarianstvim:))))
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    PAPRIKANA: já souhlasim jako i vegetariánu, který nejsou suchaři (neříkm že jsou takový všichni - všimněte si =)), znám fak málo. A drtivá většina sou fakt spíš nudný. Vegana znám jen jednoho ato už je fakt totál :-P
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    PINK_SMOKE : samozrejme ze ne ale prijde mi ze si snima nepokecam o nicem normalnim... porad by jeniom zachranovali svet :)
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    PAPRIKANA: nene, to ja mam stalej vztah a podle me i to je zavidenihodny... ale nenutim te, abys mi zavidela :D
    no ona i ta kamoska je veganka.... ja to spis obdivuju, na odusevnelosti prece neni vubec nic spatnyho.... :)
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    PINK_SMOKE : no tak to se mas ale dokud nebude chodit s tebou tak nezavidim :) jinak co jsem koukala tak je vegan a ty ja nemusim, jsou moc odusevneli :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    PINK_SMOKE: ale v lete je to lepsi
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    PAPRIKANA: bydli dokonce s moji kamaradkou, hec! :D
    kdyz prisel k nam do prace, mohla jsem se posrat.... a to snad ani nebyly videt kerky, jak byl v zimni bunde :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    PAPRIKANA: a dokonce v Praze;)
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    ANDR3_I : a nekdo takovej ve skutecnosti existuje? :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ANDR3_I: jee Kucin :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ANDR3_I: jeee:)

ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    TECZKA: nie nie, to je http://www.myspace.com/canis_lupus_pambasileus ;). je aj tady na nyxu.

musa je tento frajer

STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam