• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANDR3_IHALLO SAILOR ♥ TATTOO&BOYS {gallery}
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    MAJDUSH
    MAJDUSH --- ---
    SHAMMANIC: a sakra))
    BOS
    BOS --- ---
    KKKAROLINKA: původ vypadá na Blízkej východ a to už hodně dávno (neolit), nicméně podobný vzory se ale objevujou na celým světě. ono rozdělení kruhu (svět, slunce) na 4 části (světový strany, roční období) ve výsledku vede k podobnejm ornamentům.
    ale to je už OT :-) kdyžtak pošta :-)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    BOS: No doteď jsem to měla taky tak asociovaný, ale díky za vyvedení z omylu :) Jestli ty vytetované svastiky myslíš to na prsou a na rameni, tak to už bych zase z mého pohledu tak nebrala, ale vim o tom prd. Tudíž říkáš že tady v podstatě vznikla, nebo už to má zase historii někde dál? (Myslím v tomhle kmeni)
    BOS
    BOS --- ---
    KKKAROLINKA: kromě plugu má sobě vytetovanou pravotočivou i levotočivou svastiku. Levotočivá svastika značí lásku a milosrdenství, pravotočivá sílu a inteligenci.
    Nacisti symbol převzali a protože lidská paměť je krátká a Evropa sebestředná, jakákoli svastika dnes znamená "nácek".
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    KULICH: No jako nácek nevypadá to je pravda, tak jsem zase o něco chytřejší :)
    KULICH
    KULICH --- ---
    KKKAROLINKA: to, ze nacisti ukradli svastiku a zneuzili ji jako symbol sve propagandy, neznamena, ze tento chlapek je nacek... (navic nacci maji svastiku obracene - pravotocive usporadanou)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    BOS: to má hákovej kříž na tom plugu?! eee.. Ale jinak kéry pěkný to se musí nechat.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    SHAMMANIC: hehe, ten na mě kouká vždycky, když zapnu komp.))
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    BOS
    BOS --- ---
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Intelektual :)

MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    MAJDUSH
    MAJDUSH --- ---
    a jestli neumrely, tak tam slintaj dodnes!!
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    KKKAROLINKA: bohužel.
    ESKALA
    ESKALA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam