Tříčtvrteční (nebo dětská) kytara španělka zn. Cort včetně futrálu
Prodám zánovní snare DW Performance 14x5.5"
Ahoj všem, sháním el. kytaru, skoro v téměř jakémkoliv stavu. Chybí nám v inventarizaci.
Djembe 50 cm
Poustim do sveta Eloquencer pro eurorack modular (vc. SD karty). Top stav. Pro 2 sekvencery bohuzel v racku nemam prostor.
záruka do 03/24
Prodám Volca Bass hraný pouze doma 100% stav. Součástí je neoriginální adaptér, funkční bez problému.
Prodám Efekt BOSS DS-1. stav 100%
Prodám Roland TB-03. Hraný pouze doma 100% stav. První majitel. Přidám origo softcase v ceně.
Prodám Roland Juno Alpha 1, stav dobrý. Preferuji osobní odběr, Litoměřice.
Plus pouzdro zdarma.
Prodam basklarinet Leblanc, vyrobeny jiz v USA. Drevo, krasny kulaty ton, po GO u pana J. Rady (nove korky, podlepky, lazen, etc.). Hubicka Vito (hral jsem na nej ale s BD5). Vhodny nastroj pro studenty. K vyzkouseni v Praze/Letna.
Nabízím k prodeji analogový syntezátor Arturia - Minibrute 2 zakoupen letos v lednu v Music City.
Prodám tuto bicí mašinu, používaná v nekuřácké domácnosti. Koupil jsem si jiný stroj, toto posílám dál.
Sháním lehký knoflíkový akordeon ve stylu Delicia SONOREX 60
Prodam kytaru FENDER SQUIER Bullet Stratocaster HT HSS LRL (cerna) koupenou na zacatku covidu, abych jen tak doma nesedel a naucil se hrat. Pouzivana asi 4 mesice, nez dorazili jine povinosti (rekonstrukce bytu) :) od te doby mi jenom lezi a je mi ji lito. Cena vcetne: - stojanu - SOUNDSATION SGS-100 - ladicky - JOYO JT-06 - sluchatkoveho zesilovace - VOX AmPlug2 Blues - kapo - RAZZOR Capo Black Vse bezvadny stav. Vse za 3000. Praha - Brevnov
Hrajici vyborna kejtra, chybi zadni kryt jinak v poradku prodam nebo vymenim za basu nejlepe Yamaha trbx
Kytara s obalem, odvoz Praha 9,Střížkov
VOX Continental 73 se vším příslušenstvím
zánovní, mint condition, možnost vidět, vyzkoušet,dohoda jistá- Praha. little beast:)