• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CALTROPPROFESIONÁLNÍ POSTPRODUKCE FOTOGRAFIÍ - aneb tvorba nablejskanejch vizuálů
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    OMN: nejakej fraktal okolo by byl fer.

tohle jsem delal dneska ja:

Bylo by na tom jeste dost prace (deka, vymenit more, vymenit oblohu), ale neni na to rozpocet. Jde to do webu a pravou rozsirenou cast a levou cast (po hlavu ty zeny) bude zakryvat menu a nejaka tlacitka.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DAVVID: pochopeno. Ano asi melo, jen s fialovou opatrne, libi se mi to, tak at to nezkycovati...
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    BERUSKA_CA: pošmourný právě ne :) spíš přívětivá atmosféra západu slunce jestli je pochopitelny jak to myslim..

asi by to mělo bejt víc do žluto-fialovo-červena,.,
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DAVVID: pokud ma byt ten prvni "posmourny", tak je tam prilis zlute (zelene), dela to dojem teplych a vlidnych barev. Proto mozna? Osobne mne boli do oci ta zluta lajna, obvykle byva aspon trochu zasvinena.... aspon co ja si pamatuju ze studii :)
    OMN
    OMN --- ---
    s timhle nevim co dal...asi vic obtahnout bilou ty sluchadla?? neco by se okolo asi melo dit...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    zkusim nahodit jak dorazim domu pred a po :)
    CALTROP
    CALTROP --- ---
    Nahodte jeste nekdo neco... se to konecne pohlo tady.. :) :)
    CALTROP
    CALTROP --- ---
    OMN: me se tohle libi... jenom teda jestli bych neco mel podotknout... tak trochu nechapu ten oblicej? .. a jeste bych se zavenoval tomu svetlu za sluchatkama... je to tak trochu prezareny.. paprsky by mely bejt asi vic do ztracena... a ten kour vypada trochu divne kdyz je to jenom na tom miste... mozna bych kour dal tak lehounce vsude okolo... jinak supr myslim..
    CALTROP
    CALTROP --- ---
    DAVVID: jj.. je to asi prehnany... ale rikam prvni zkouska... chtel sem poradne videt tu zmenu, co to udela... nenahazuju jako priklad... nahazuju ke kritice... ono to podle me na saku vypada docela v pohode.. ale vzdycky, kdyz chci takhle vytunit i oblicej, tak to uz vypada divne... taky sem ten oblicej vlastne vyhlazovat normalne pomoci blur... coz tomu asi dodalo ten efekt zkapalneni...
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    CALTROP: imho méně je někdy více..

zkus trošku prostudovat strukturu jeho obličeje a co jsi s tim udělal, jsou zvýrazněný místa, který z něj dělaj spíš klingona a vypadá to jako nevhodně použitý zkapalnění..
    OMN
    OMN --- ---
    tak...ja nevim...me to caltropovo prijde uplne strasny, ale tak treba je uplne strasny to moje....

CALTROP
    CALTROP --- ---
    ja tady nahodim nejakou svoji prvni zkousku toho airbrushe... 1. puvodni foto / 2. uprava pana / 3. zasazeni do prostoru .... vsimni si, ze tmavy mista jsou tmavejsi... a svetli svetlejsi... plus tam je ten barevnej grading... a retus bedaru... a beleni zubu...

CALTROP
    CALTROP --- ---
    WAYO: ten plastickej vzhled... je to kombinace vsecho co jsem psal... ale plastickej vzhled se nejlip udela, ze se posilej stiny do tmava, a zesilej odlesky do svetla... airbrush ..... STINY: vytvor novou vrstvu uprav s krivkama ... dej to do tmava... a pak v masce hodne jemnym stetcem obkresluj stiny a tmavy mista.. pak to stejne tak udelas se svetlejsi krivkou na svetlejch mistech... v podstate celou fotku obkreslis.... do detailu ... (kdyz si pak zapnes samotny masky.. je tam ta fotka znova nakreslena...) ... chce to urcite ale videt na videu...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Právě nahoď neupravenou, chtěl bych si zkusit popisovanej postup :) (ideálně v rawu)
    CALTROP
    CALTROP --- ---
    WAYO: nahod tu svoji..
    WAYO
    WAYO --- ---
    DAN_F: zalezi kterou myslis, jestli tu co jsem pastnul, tak tu nemam, neni to moje tvorba. Pokud moji tak klido, jen neni upravena dle mych predstav :(
    WAYO
    WAYO --- ---
    CALTROP: no chtel bychdocilit takoveho "plastickeho" efektu, jaky je nafotce
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WAYO: Nahoď někam zdrojovou fotku, to by mě zajímalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam