• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Mno tak povídej přeháněj ;)

BTW Delux Edice na http://www.amazon.co.uk/Star-Trek-Online-Special-DVD/dp/B002WTAQBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1260832966&sr=8-1 je "Slevněná" z 35 liber na 25 je to s ta S borgem, takž kdo váhá už nemusí ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: JJ, uz se tesim na zitra, od 19:00 je dalsi hraci okno :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: to vypada gut
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Nedelaly? A jak ve vesmiru poznas ze to nedelali? :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Oki díky moc, ad ten loping a 3D akrobacie jestli si dobře vybavuju tak nikde ve Star Treku to větší lodě nedělaly možná u raketoplánů (ale to si nevybavuju) takže mě to asi vadit moc nebude, ale kdo ví...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Nevim co kdo ocekava od ovladani lodi, je vlacne a pomale jak by IMO melo vzhledem k velikosti a hmotnosti byt. Nejsou so stihacky. Jedine co me osobne chybi je nemoznost lopingu ci immelmana neb pohyb je ve vseh trech osach, ale je dane "nahore" a "dole" a neda se pretocit "na zada."

Ale je mozne ze nekteri trekkies ocekavaly über simulator na celou klavesnici a to to opravdu neni.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Luxusně to vypadá :)

BTW jsem se dočetl, že si lidi stěžujou na ovládání lodí prý je to jako kdyby jsi ovladal lodičku nebo hračku. Jaký jsou tvý dojmy z tohodle pohledu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dva Nove screeny z CB

TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: JJ D2D je vybornej for. Objevila se n=hned potom co jsem prosel s martiriem jak si objednat z USA Atari :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: No asi to taky tak udělám "KHAAAAAAN" :) ale asi z D2D tu delux digital :) Ještě mě chvíli lákal ten Red matter capacitor, ale borg je borg mno vlastní 7 z 9 :D BTW koukám na ST Enterprise a T´pol je fakt kost :DD IMHO nejhezčí herečka v ST co jsem viděl :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No ja mam objednano deluxe z Atari a krabici z Amazonu. Takze Trill s Borg officirem rulezz :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Budete si někdo objednávat přes Amazon? Je k tomu ten Borg :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Tak jsem to myslel te open by měla startovat 12.1.10 pokud se nepletu :))

TRAGED: Tak trochu závist :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EZEE: V podstate ano, jsou tam Ranky s nazvama podle hodnosti. Ale "levelovani" je skill based. Diky bohu.
    EZEE
    EZEE --- ---
    jsou tam levely? nemuzu to cist jsem v praci:)
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    TRAGED: Hned bych si to taky zkusil :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (Dnes vecer je dalsi hraci okno, tak kdyz objevim neco prevratneho, dam vedet :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dojmy z Closed Bety:

Hra ma tri druhy zon:
    - Povrch/stanice/interiery lodi kdy se beha s avatarama.

- Pohyb lodi v jednotlivych soustavach/encounterch kde se odehrava boj, pruzkum atp.

- Pohyb po sektoru mezi soustavama, coz je v podstate obrovska interktivni mapa sektoru i s otatnimi lodemi v nem.

Space combat je pomerne hektickej, neni tu zadnej autoattack. Lode maji nekolik zbrojnich slotu, ktere samozrejme maji nejaky arc of fire. Stity, rozdelene do 4 quadrantu, ktere se daji mezi sebou "prelevat", energii z jadra u ktere se da vybrat kolik procent ji pujde kam (zbrane, motory, stity, vybaveni) + ma clovek palubni oficiry (T,E,S) se spec abilitima a vlastnima skillama.

Cili souboj je velmi o skillu. Oproti jinym MMO to nejsou dva zejblove co stoji proti sobe a rezou se opakovanou kombinaci 3 tlacitek, naopak, jsou to zurive manevruji lode, snazici se dostat cili tam kam mu smerujou ty nejsilnejsi/aktualne potrebne zbrane. Coz se samozrejme nedeje jako v FPS, ale pekne pozvolna vzhledem k manevrovacim schopnostem te ktere lode. Do toho se preleveji stity tam kde jich treba nejvic, rychle aktivuji zbranove systemy ktere zrovna vidi na cil (diky bohu jde namapovat Fire All, ktere pouzije vse co zrovna na cil miri :), klika na jednotlive "specky" officiru a presouva se energii z jadra mezi systemy dle toho jak je zrovna potreba. Coz se da jak pres prednastavene profily (Deffense, Attack, Engine) tak pro fajnsmekry jsou k dispozici rucni "soupatka" pro kazdy system zvlast. Iluze velicicho mustku plneho ovladacich tlacitek takrka dokonala ;)

Pozemni boj je v podobnem duchu, away team neni jen hrac sam, ale ma sidekicky slozene opet z offciru s jejich pozemnima skillama. Taktez to neni o suchem statni, ale snazeni se ziskat vyhodnou poziici, protoze flankovany cil dostava vetsi dmg :)

Mise, ci chcete-li questy, jsou krasne Trekoidni. Od hlidkovain v sektoru, cechoz ukolem je obletet nekolik soustav. Pres diplomaticke vyjednavani na vzdalenych koloniich a dopravy dulezitych lidi na dulezita mista, po litani na pomoc napadenym transportum, kdy je OFC nejdriv potreba vycistit okoli od nepratelskych lodi, paprsknout se na lod napadenou, vycistit ji od vysadku, stabilizovat na ni stabilizatory atp.

Lod ma hrac v podstate od zacatku. No lod, Kocabku se tremi weapon sloty, z nichz jeden smeruje dozadu, a s mizernou vybavou. (LOD se OFC vylepsuje nejen pres HULL, ci trup chcete-li upgrady, ale i pres to co ma ve slotech za jadro, stity atd.). HULLs(trupu) jsou ruzne druhy podle zamereni. (Assult, scout, scientific atd) Pocitam ze se podle toho bude lisit pocet a typ slotu ktere v sobe kterej HULL ma.

Progress - samozrejme ze Federace hrace nepusti do zadny nebezpecny zony, cili se zvysujicim rankem se otviraji dalsi nove zony.

Penize jsou "dvoji", penize klasicke a nejake fufne od federace. Nakupovat jsem nic nepotreval, takze sem zatim co presne jde za co koupit nezkoumal. Predpokladam ze "fufne" jsou podpora od federace na special vybavu.

Ve zkratce - IMO z toho bou trekkies vulucovat magy v kostkach.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Neplest Bety. Preordery maji pristup do Open bety.
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    O distribuci o nás vede jednáni Xzone, jak to dopadlo se snad dovíme někdy na začátku ledna.
    Kdo má zájem, může mrknout na http://www.startrekonline.cz :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Jinak teměř jakýkoliv preorder má jako bonus vstup do bety

Tady je seznam všech Preorder bonusů
    http://www.startrekonline.com/exclusives

S některé jsou jen pro krabicové vydání např. Borg Bridge Officer (což je pro mě smutný žádná sedmá z devíti)

A ještě jedna věc k těm odkazům pod tímhle postem začínám zvažovat to stáhnout přes D2D repektive ten poslední e-shop má tam jednu věc navíc a to osobní štít - který není zmíněn na stránkách atari...

Taky se spekuluje o microtransférových platbách za "extra" možnosti během hry, ale zatím jsem nidke neobjevil oficiální prohlášení, že by to tak mělo být...

Distributor v ČR zatím neni znám :(( Takže pokud někoho najdete dejte vědět :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam