• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SVORO
    SVORO --- ---
    DARKMOOR: Když vezmu v potaz, že OB mělo hladší ostrej start než AoC teda pro mě a celkem tam bylo míň lagů než než v WO (LagHammer: Age of Zerging :) tak fakt spokojenost.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DARKMOOR: Start ChO byl jeden z nejhladsichj co pamatuju. Samozrejme ze ne bez problemu, ale oproti takovemu WoWu to byl v podstate doladenej produkt :)
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    Držme jim palce, aby to zvládli a ustáli to bez vážnějších výpadků.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DARKMOOR: Plna mapa je bug v rozdelovani mezi instancema a pridelovanim do open grup,uz by mel byt opraven.

Open beta bezi na vyrazne mensi serverove farme nez pobezi full, prave proto aby zjistili co to unese a HW se jim dobre scaleoval.

Verim jim, champions online jsou taky jednoshardovy a behaji naprosto v poho. A to i pri launchi. Ale je fakt ze tohle je Star Trek, tady bude launch gignatickej.
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    TRAGED: Je mi jasné, že open betu mají na zátěžový test, jen doufám, že to odlatí tak, aby jim to nepadalo aj po ostrém startu během prvního náporu :P A lidí bude zatím jen přibývat, spousta jich furt ještě tahá klienta a shání klíče.
    Platícího zákazníka asi moc nepotěší pokud se po přihlášení dozví, že se nemůže připojit, protože je plná mapa :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DARKMOOR: Nerozmysli. Ty pady jsou v podstate umyslne, zjistuji co to unese. Uvedomte si ze to je BETA. Cili to vubec nic nevypovida o stabilite finalniho produktu. Ucel cele open bety je mimo jine stress test a samozrejme odhalovani chyb ktere by se eli pres toho zeleneho brouka v UI hlasit, pokud chceme odladeny finalni produkt.
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    nahodte naky screenshoty ; ]
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    Dneska snad dotahám klienta, někdy k večeru, pak budu nahazovat patche a možná to aj spustím :P
    Su zvědavý jestli se nerozmyslí s hrou jen na jednom serveru, jestli to bude furt tak kolabovat...
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: :DD dobrá odpověď ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kazda ma neco do sebe.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Hmm kuja ;) No kdyby to aspoň furt nepadalo při tvorbě tý postavy :(( BTW jaká "classa" je podle tebe zajímavá já si dělám inženýra ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: A to este nevis az tim profrcis tak te ceka "Map is not accepting logins becasuse it is full"
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: :D Si zkouším dělat postavu :D Už to znám skoro na zpamněť :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak Login Server slusne nestiha :) Prvni den OB klasicky :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Pouzivam Vuze aka Azureus ale µtorrent taky dobrej a staci.
    SVORO
    SVORO --- ---
    AVATAR: Tak to ti neporadím :(( ja puožívm uTorrent
    nevim, asi to bude flashgetem, pres kterej se to snazim tahat. Porad nakej torrentovej client, prosim - ja jsem spis na rapidshare :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    AVATAR: Jseš aktiv nebo pasiv? Jinak zkus stáhnout počet připojení
    respektive pise mi to, ze je 800 peeru ale zadnej connectlej :)
    me to nejede pres torrent ani downloader. Downloader asi tri minuty stahoval rychlosti 15kb/s, pak to kleslo na nulu a nic. Torrent ani nepipne. Nechapu o_O
    PEARL
    PEARL --- ---
    kua 40Mbit net a mne to cez torrent veje iba okolo 100kb, doma skusim downloader ;(
    SVORO
    SVORO --- ---
    DARKMOOR: Mě to jelo líp přes ten downloader tam se to drželo kolem 600 KB +-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam