• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHIDO: Kde jsi nakupoval?>
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    tak retail key v poště, jsem zvědav, jestli to dnes bude taky tak padavé jako včera ...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    SVORO: K bete jsem prisel s krizkem po funuse. A rad bych to vyzkousel docela me nalakalo preview na games.tiscali. A preci jen nechci davat 50€, jen abych to zkusil.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Sou to zmetci. Je to jak vcera vecer. Zacalo to behat az o pulnoci. Amici proste kaslou na EU, maji tam dopoledne takze nikam pri padech nespechaji.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Nějako jim to padá :D teda :(
    JEMHADAR
    JEMHADAR --- ---
    Myslím, že trialy časem budou, jinak nové zákazníky nenalákaj.
    SVORO
    SVORO --- ---
    MICTECH: No mají být buddy key ma 10 dní, jinak trail nebo tak něco se asi moc nechystá, bylo rozdáváno hafo beta key takže kdo měl zájem si to mohl zkusit...
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    Nevite jestli bude existovat nejaky demo account nebo nejaky 14day free pass pro vyzkouseni? Podobne jako to ma WoW.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: už to běží
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mam BOrga a je to porad dole :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jak jste dopadli v head startu ?
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    Účastnil se včera někdo z vás konce bety? Zajímal by mě celkový průběh, jestli to bylo opravdu tak nepovedené, jak se zdálo z první půlhodiny (okolo Země, kde jsem se motal já, byla průměrná životnost klingonské lodě mimo warp tak dvě sekundy ...).
    SVORO
    SVORO --- ---
    SVORO: ee... Level cap samozřejmě ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Takže patch 792 MB a removed skill cap :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem se stal doživotním uživatelm STO :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dalsi z veci ktere mam na Crypticu tak rad, davaji vedet co se deje. Narozdil od jinych se zarytym mlcenim ci mlzenim.
    PEARL
    PEARL --- ---
    Hi everyone!

This is really amazing! We have hit the limit of how many players we can fit on the server right now!

This is one of those times where we're both sad, and glad. On the one side, you all enjoy the game so much, we can't squeeze anyone else on to the server. (I can't log in right now either! )

On the other side, we really want to let you all on the server! So, here's what we're working on:

1) We're increasing server capacity. We have new machines coming in to add to the server, and we've put a rush order on them. We're going to bring them online as soon as we can.

2) We're working on software solutions as well. Our development team is working night and day to be able to get as much power as we can from each machine, and we're focusing on increasing capacity, and server stability.

For now, all we can say is, please keep trying. We know it's frustrating. Please keep trying though. You never know when you might be able to get in!

Thank you for your patience, thank you for your support, and thank you for your interest in Star Trek Online!

Stormshade
    PEARL
    PEARL --- ---
    server down?
    muj acc je dyztak calihoacc jestli to nekoho zajima :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam