• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: No snad v pátek a výkendu bude trochu víc času musím se nějako pohnout z místa :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Presne proto jsem si lifetime daval :) Aby me nestvalo ze si mesic nezahraju a pritom ho mam placenej.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Už jsem ti to chtěl nabídnout dřív ale fakt ted nestíhám, ještě že mám lifetiem by mě sra*o že jsem vyhodil tolik peněz zbytečně :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Tak trochu jsem to cekal :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Udělám to jednoduší páč nestíhám tak ti dám práva :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Dobre info, dal bych na nastenku :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Aha! To by zcela menilo situaci, kdybych na cruiseru mohl canony pouzivat. Predpokladam ze u torped je to ovsem obdobne. (ne ze bych teda aktualne mel vic nez jeden torpedo launcher :) Prece jen mam na HC jen 3-3, takze jedu PhDB, PlDB, QuTorp - PhBA, DiBA, ChrMines.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    QUARATH: Hm, tak ono je to jeste trosku slozitejsi s tema kanonama...studuju dal :D
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    QUARATH: Aha, tak uz sem si to nasel...no ten shared cooldown je jedna sekunda - aby se nedal udelat mega burts damage. "Personal" cooldown jednotlivejch kanonu je 3 sec - takze kdyz mas dva, tak s autofire davas 100% dmg obou, kdyz mas tri, tak ten treti dava mensi dmg - podle velikosti lagu - protoze se pak vsecky tri nevejdou do tech 3sec s 1sec prodlevou.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: jak shared cooldown? to jakoze kdyz mam dva kanony, tak je to vlastne jako bych mel jen jeden?
    jinak me se to povedlo taky az na x-tej pokus - dobry je si kompl umele "zalagovat" a pozotvirat si v STO co nejvic okynek (prej nevic pomaha (cti laguje) skill okno)
    ja teda spamoval fire all, ktery jsem si nastavil na C :D
    ale sralo me to az beda, nechapu proc tam neni naky rozumny nastaveni autofiru (only phasers, only torpedos, only beams). Spamovani me sralo dost.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: BTW me to nejde at klikam jak klikam :) Holt nemam takovej lag jako ty :)

Ad Kanony - stejne strili vzdy jen jedny, maj shared cooldown.
    Mezernik netreba spamovat. Staci ho macknout cas od casu, osobne mam akorat torpeda a miny, vse ostatni v podstate pres mezernik (az na ty dva autofire)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: ano, tak jest :-p (mimochodem sem to vycetl z offiko STO fora, takze to asi vice mene akceptujou, jako reseni autofire)
    Ale jakoze nejsem debil, abych spamoval mezenik x-krat za sekundu, na nejaky slusny DPS. U tech ground mi to tak neva, tam se clovek rozhoduje, jakej utok zrovna pouzit, a taky nemusi mackat dalsi tri sady tlacitek, jako ve space combatu. Samo, ze torpeda mam zvlast, ale kanony mam vsecky na autofire, protoze neni duvod nima nepalit non-stop.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: To zavanim LAG exploitem :) (Sveho casu sel nastavit Autofire i v Ground misich :)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Jo a jeste kdo neznate...aby ste si neumlatili prsty o mezernik...de nastavit autofire na vic, nez 1+1 waepon...staci dostatecne rychle right-click na vsechny zbrane, co chcete mit na AF.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    LANMANCZ: asi se budu muset podivat na par epizod ST zase po x letech...treba sou ty epizody serialu taky pres kopirak :D
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Abych pravdu rekl tak vazne uvazuju o tom, ze dohraju tech 30 dni co mam free a necham to aspon na pul roku ulezet az z teto verejne bety udelaji hotovou hru. Jako hra to neni spatna, je to celkem sranda, ale dost rychle to spadne do stereotypu a zacne, well, nudit. Aspon me teda jo. Chtelo by to trosku vic promakat bych rekl, vetsi rozmanitost ukolu by to chtelo. Zatim sou vsechny mise jak pres kopirak : "proskenuj 5x [item] zab vsechno co se pohne". Cekal sem ze si s tim autori vic vyhrajou po tech bombastickych interview co sem hltal na gametrailers nez to vyslo, ve kterych tvrdili jak se snazili maximalne soustredit na to aby ste se v kazde misi citili "jako v jedne z epizod star treku". No nevim no jestli se to moc povedlo teda :-/
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Tak sem dneska v STO dodelal Commandera a musim rict, ze vetsinu "expu" mam za epizody "Defend <sektor>". Staci vhodne skakat z instance do instance a behem par minut mate spleno. Naberete znova (aniz byste opustili mapu) a zase poskacete instance (vetsinou zustavam tam, kde je aspon 3/9 splneno). Necha vas to udelat myslim 3x a pak nejakou dobu trva, nez vam nabidne ten samej "Defend <sektor>".
    BTW, uz ste nekdo zabili Crystal Entity? Ja zatim pokazde narazil na bandu blbu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Taktak. To je dokocne zmineny i v manualu :) Plasma ma DoT, Quantum vetsi Crit atd. Navic, vzhledem k tomu ze boj neni statickej, tak z DPS je u nejmene poloviny zbrani nezajimavej udaj, neb z nich vystrelis jen obcas, cti kdyz arc of fire dovoli, coz je rozhodne mene casto, nez je na ni cooldown, cili te zajima DMG jako takova. Potom zalezi na energy, ktere taky zasadne DMG meni. Takovej Phase beam II. kterej ma na tooltipu nejakych 85 DPS, muze mit od cca 20DPS - vsechno ve stitech/motorech/aux, az po 250DPS - vsechno ve zbranich. (V prikladu DPS zminuju proto, ze si ho u PhB jaks taks pamatuju. Navic vzhledem k 250° AoF beamu, jsou to zbrane u kterych DPS vyznam ma )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam