• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Já nějak nepochopil, jak funguje to designování Enterprise, co mi přišlo do schránky, ale ani jsem to moc nezkoumal.
    SVORO
    SVORO --- ---
    AXTHEB: Jaká ať to vypadá, že to tu žije? :)))

Jinak přiznávám teď jsem asi měsíc a kousek STO zanedbával, ale budou vánoce tak se tam podívám :)))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SVORO: spamovaci akce
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tyjo někdo tu něco napsal a pak to smazal :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    ASACHI: Jo celkem dost lidí bych řekl s tou druhou sezonou je to fajn se třeti se počíta stím UGC user generated content :)) tak jsem zvěd ted tam dělaj ty výkendoví epizody což je taky fajn :))
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Hraje vubec jeste nekdo star trek online? Me prislo ze jsem posledni mohykan :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    ASACHI: není v poho :))
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Mam na prodej ucet s jeste predplacenym jednim mesice, pokud by nekdo mel zajem tak posta.
    Pokud je to tady spam, tak se omlouvam a smazte me :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Tož jsem do toho zase vlítnul :D 4 gb patch byl gut a je tam dost novejch věci až jsem skoro čuměl :D
    PEARL
    PEARL --- ---
    btw. mam na predaj ST:Online aj s Borg Officer key... ked tak posta
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Já jsem začal, vyzkoušel a skončil. Nebylo to špatné, soudím, že by mě to mohlo dost bavit, ale bohužel na to nemám železo. Ne že by se to nehýbalo vůbec, ale trhalo se to a vůbec vypadalo všelijak, tak jsem toho radši nechal, abych si nekazil Star Trek. :-)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Ja jsem nedavno zacal...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Subscripci mam. Chut taky. Jen cas neni. Ale pokud bude zajem, neco malo bych vysetrit zvladnul :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    hraje to jeste nekdo?
    MIG1984
    MIG1984 --- ---
    Dovoluji si vás pozvat na veřejné promítání fanfilmu Star Treku - Metrénský incident. Kde a kdy? Ve Staré kanalizační čistírně v Bubenči 12. 6. od 19 h. Navíc přijde na autorské čtení šéfredaktor Ikarie Vlado Ríša alias Richard D. Evans.
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Jak je to po patchi se stylem misi ? Porad je to "bez tam, zabij vse co se pohne a 5x zmacni tlacitko F" ?
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    něco jo - jeden větší patch nazvanej "Season One" - nový fleet a raid akce ...
    spousta lidí nadává, že jim věci nefungujou jak maj ... klasika
    každopádně já si nestěžuju, ty vylepšení z patche jsou viditelný i na nižších úrovních (aktuálně kapitán)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam