• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    RALI
    RALI --- ---
    QUARATH: me to funguje.
    GORDHART: to mas andoriana, nebo nejakou mutaci?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    lidicky, mohl byste me nekdo plz informovat, az opravi autoattack? do te doby se mi to nechce ani poustet...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    RALI: to je ale ošklivá rasa!

...řekl někdo, kdo hraje modrýho emzáka s TYKADLAMA :))
    RALI
    RALI --- ---
    Tak se taky pochlubte.
    RALI
    RALI --- ---
    Ahoj, tak to tu spoluspravuju a rovnou davam svyho Emzaka
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ahoj sháním spolusprávce pro tenhle klub pokud by měl někdo zájem tak se mi ozvěte.
    SEZI
    SEZI --- ---
    book!

včera jsem zkusil, nevypadalo to špatně, tak uvidím jak dlouho mne STO bude bavit.
    koukám nováčků je nás tady víc, tak se aspoň nebudem nudit. :)
    RALI
    RALI --- ---
    GORDHART: ja ji prave videl i venku, proto me to zaujalo a kdyz uz si hrali s takovymi moznostmi u pandulaku, je skoda ze neudelali alespon nejaky zaklad ke kazde rase co se lodi tyce, urcite by to pusobilo lip:) inak sem totalni zacatecnik, vcera sem to zkousel prvne a netusim poradne ktera bije:)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    RALI: viděl jsem ve výběru v c-storu nějakou vulkánskou science ship, ale tím to končí :/

Btw, nějaký rady pro totálního nováčka? Něco co jsem mohl přehlédnout, když jsem si poctivě prošel tutorial mise?
    RALI
    RALI --- ---
    diky, tak to nebudu resit. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Já bych spíš uvítal nějaký jednoduchý "psaný" manuál.
    SVORO
    SVORO --- ---
    RALI: jiné lodě se dají pak koupit v C-Store za peníze
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    RALI: bude vzdycky federace (jestli teda "aliancni" myslis federace :)
    RALI
    RALI --- ---
    SHIDO: me de o to ze se mi ty lidsky nijak moc nelibi, tak jestli ma smysl rozjizdet vulkance, abych mel jinou, nebo bude porad ta lidska, jakoze aliancni.
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    jestli vše zůstalo při starém, tak startovní lodi se liší dle frakce (federace/klingoni)
    RALI
    RALI --- ---
    Nazdarek, ma vliv rasy na zacatku na to jakou lod mam, jako jestli maji jine pocatecni lode Andoriani nez Vulkanci ci lide, nebo to vsechno vypada jak vyrobeny na zemi?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: to afaik zustalo, vcetne moznosti ze je to muzes naucit ty, jako kapitan
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Naucit se to neda, musis to bud "koupit u vendora", nebo ti ho to muze naucit nejaky officer co se k tobe hlasi do posadky.
    Teda, takhle to aspon bylo pred cca rokem :)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Nevite, kde se daji zjistit aktualni BO skilly?
    Nemuzu najit rozumny BO skilly pro cannons - vsecko je to jen pro beamy a ty dva co sou pro cannons sou imho useless.
    Co sem se dival na http://www.stowiki.org/Bridge_officer_ability tak jediny dobry sou Attack Pattern Omega (ostatni AP sdili cooldown = nanic?), Tactical Team (netusim, jak mam naucit na III) a zbyvaji jen skilly na torpeda a miny. Celkem teda 4 pouzitelny skilly, kdyz mam na lodi misto na 7 skillu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QUARATH: co jsem koukal, tak spousta jiz udelanejch questu je ted treba o 10 levelu vyse, nez mam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam