• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SEZI
    SEZI --- ---
    NAVARA: to by tam taky nekdo musel hrat - prakticky vzdy je to prazdne, fronty na desitky minut
    teda nevím, na STF (space i ground) a PvE obecně čekám tak do minuty. STF myslím normal, protože i tak to bejvá průser, natož Elite s náhodnejma hráčema.
    Shit je třeba the big dig, ten jsem dohrával asi natřikrát (jednou jsme si to dávali ve dvou), ale nedávno ho značně zkrátili, tak už to bude asi easy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Do STF jsem vlez jedny, ale pres mega HP asi preci jenom sam neustrilim :) A preci jen kde tam mam nabirat aspon trochu schopny lidi, co nechaj odehrat pribeh...

Kampane jsem v MP hrat nechtel predevsim proto, ze ti co tam nabehli okamzite bezeli za dokoncenim mise, kazdy samozrejme zvlast, takze jsem ve vysledku z mise videl asi tak 1/3 bez moznosti si poradne precist texty - a to mne nebavilo.

Jinak z kampani schazej uz jen undine, zbytek tech admiralskych jsem hraval mnohem drive, napr. Breny jako featured series :)

PvE, PvP - proc ne, ale to by tam taky nekdo musel hrat - prakticky vzdy je to prazdne, fronty na desitky minut - realne jsem se do hry dostal asi dvakrat, pak mne to prestalo bavit odklikavat (bud musim pasivne cekat nebo mi to utne rozehranou kampan)
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    NAVARA: gratz :)

TYRAEL: STF mise má dohrané za jeden den, když to pujde dobře, kampaně trochu dýl, chvilka v PvP. Takže s trochou snahy to do týdne dorazí komplet :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    NAVARA: A? Dohrané kampaně? Dohrané STF mise? PvP? PvE? Tahle hra max levelem nekončí ale začíná :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    dohrano... viceadmiral :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Mimochodem, víte, že STO má i své rádio? :-)

Subspace Radio - - Listen Online
    http://tunein.com/radio/Subspace-Radio-s143451/
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    SEZI: Ne. Teda možná, ale STO Wiki má tak krásnou sekci jménem Lore kde jsou všechny ty otázky seřazeny a roztříděny tak dobře, že i tehdy, když čas od času jako fanda ST znám odpověď, tak mi to stejně stojí za to si tam zajít a zkontrolovat.
    SEZI
    SEZI --- ---
    TYRAEL: dík, říkal jsem si že tak nějak to bude :)

je vlastně někdo kdo tyhle questy řeší bez google? :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    NAVARA: Jo, přesně ty myslí. Ony sice dropují každému, ale náhodně. A je jich něco okolo dvou set. A představ si, že seš zažraný fanoušek, který má víc dilithia než kdy bude potřebovat a chybí mu poslední karta. A tak chodí den co den a pořad je tam jen 0,5% že mu padne. Kolik bys dal za tu kartu co ti chybí do kompletní série?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEZI: myslis ty co dropuji uplne kazdemu, kdo se zastavi na Zemi?
    SEZI
    SEZI --- ---
    za kolik se (reálně) dají prodat Datapad-y? takové ty "Path to 2408", mám jeden duplicitní, na exchange jich sice bylo jen pár (asi 4-5) za 3-5 miliónů, to je někdo ochotnej za to ty kredity dát...? nahodil jsem tam teda 2Mega, ale zatím žádný kupec :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    JJ, proslavené RCS konzole. Daj se poměrně levně sehnat v exchange.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    TRAGED: a engineering consolema.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Turn rate se lisi lod od lodi a da se vylepsovat motorama.
    SEZI
    SEZI --- ---
    TRAGED: to jsou ty sloty hodnosti u oficíru vlastně, pod "Stations" je to tuším ve hře? už jsem v obraze :) dík
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEZI: Podle konzole mas omezeno jak vysokej skill na nem muze officir pouzivat.
    SEZI
    SEZI --- ---
    TRAGED: jasné, tou cestou se snažím jít, koukal jsem na budoucí skládání do skill tree a musím do budoucna poladit i bridge officery.

n00b otázka: co je to "velká" konzole? :)

NAVARA: krom té ruční rychlosti asi [Turn] u http://www.stowiki.org/Combat_Impulse_Engines ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEZI: Science je o supportu, tam mas kybl "velkejch" science konzoli, takze jedes vic na Science skilly, nez na zbrane.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jak vymaxovat turn rate - at uz vybavenim (vim jen o jedne consoli), tak co do snizovani rychlosti na pul behem prvni casti otacky - apod
    SEZI
    SEZI --- ---
    RALI: osobně teda se science dělám víceméně to co TRAGED píše o Cruiseru plus Subsystem targeting, Beam overload, a jakmile sundám štíty, tak tractor beam a lupnu tam miny nebo plnou salvu. Plus sem tam heal na spojence. Během toho všeho se snažím neumřít. :)
    Výzbroj jsem zatím moc neřešil, nepřijde mi že bych moc zaostával, takže mám 2x canon (jeden je 360), 1x beam a 1x miny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam