• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    NAVARA: a "jak to dopadlo" u klingonu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HESPELER: no uvidí se podle obsahu... aby to nedopadlo jako u klingonů
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    vypada to, ze od kvetna budeme vsichni romulani.. :]

Star Trek Online Free-to-Play
    http://sto.perfectworld.com/legacyofromulus
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Ani moc ne, dej si ten emulator pro pripomenuti EnB, ja si ho pamatoval dost idealizovane :), ale na svou dobu to bylo nejlepsi MMO siroko daleko, o tom zadna. A hlavne je otazka jak ma EA EnB osefovana pres ©, a verim tomu ze DOST :)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: a taky ti prijde, ze kdyby STO vykradlo vetsinu veci z EnB, bylo by podstatne lepsi?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: JA! A docela slusne se vyviji http://forum.enb-emulator.com
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: JA! :]
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    NAVARA: Earth and Beyond
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    NAVARA: Přesně tak. To je virus, který nutno důsledně hubit a potírat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAGAN_DARKEN: provoz neco stoji - platil se mesicnim poplatkem, ted se da platit gold membership, celou dobu se da platit z CStore,... to vsechno jsou legit zpusoby jak platit za hrani hry a ve vsech jsem byl se svoji kartou ucasten.
    Ale ve chvili kdy prejdou na nutnost truhlickovani, necht jdou do hajzlu.

QUARATH: Co to je EnB?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    btw, hral nekdo z vas, co ted hraje STO, EnB?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Tak, provoz STO asi něco stojí a nemám problém na něj přispět, ale třeba konkrétně u vědeckých lodí jim to fakt moc nejde. Wells by mohl být skvělý, ale Mannheim device má hodně omezenou použitelnost, ve většině případů vede k instant killu.

Vesta vypadala hodně zajímavě, mám koupený celý pack, ale... Je to velké jako menší křižník, je to líné jako menší křižník... sice může mít AUX kanóny, ale ty zase nelze použít pro subsystem targetting... prostě nevím co pořádně s ní.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAGAN_DARKEN: ve chvili kdy se z toho stane pay2win, tak na to mrdam komplet ;)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    NAVARA: Jenže pokud se snažíš hrát PvP tak tě to aspoň trošku zajímat musí :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAGAN_DARKEN: nevim, nesleduju, odmitam kupovat listky do loterie... jestli chtej prodavat uberlod, at ji daj do klasickeho C-store
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Co říkáte na nové dominion lock boxes? Osobně si nejsem jist, jestli je dobré dělat jem'hadar attack ship ještě víc OP než je teďˇ:)
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    je to tu nejaky mrtvy.. :]

pro oziveni moje emzacka Captain Kulhavka

NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: koupil to perfect world a je nastavenej jako defaultni prihlasovani - musis to na login screene prepnout zpatky na cryptic; patche stahuji az po prihlaseni
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SVORO: jj, nejake p2w, ale zatim jsem chtel zkusit co to umi dat zadarmo. Ale zatim to umi pouze vytvorit peknou frustraci :-) Uvidim co s tim pujde. Zatim jsem zjistil, ze kdyz to spustim primo, mimo steam tak se to nahodi aspon jako klient. Ale stejne se to nepripoji. Uvidime co technika podpora, email tam maji uz od vcera.
    SVORO
    SVORO --- ---
    OSCURO: Hele stímhle se musíš obrátit na technickou podporu :( protože ať přemýšlím jak přemýšlím tak mě nenapadá jak jinak to vyřešit. Mimochode STO je Free 2 Play co vím na steamu byl akorát nějakej "zlepšenej" balíček....
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Jestli je to tu jeste trosku zive a nekdo sem zabloudi, zkusil jsem ted jak byl ST ve sleve na steam nainstalovat. Po instalu se hra snazi pripojit k patch serveru a nedari se ji to. Nevi nekdo cim to muze byt? antivir, firewall a podobne jsem jiz zkontroloval.
    Navic po zalozeni uctu se na nej nemuzu prihlasit - login a heslo me to nevezme, zaroven kdyz si dam poslat na mail co jsem uvadel znova heslo nic me neprijde a kdyz zkusim registraci tak jmeno accountu co jsem pouzil je pry zabrane. ASi jsem smolar nebo nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam