• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    OSCURO: Já šťastně hraju bez Flotily. Pokud chceš casual doporučuju na Flotily s*át a prostě si jen užívat svět a nový content cop neustále přibývá. Já si třeba tenhle týden vylítávám hned 3 Solanae lodičky a obzvlášť na tu Romulanskou se těším.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Zije tu nekdo jeste v STO? Zkousel jsem zacit a chtel jsem se pridat k nektere flotile, ale pote co jsem kontaktoval dve ceske me prislo ze tam je solidni valka mezi temi CZ flotilami. Nema nekdo blizsi informaci a doporuceni kam se vrtnout? A spise pro casual, mam to na takove to odreagovavaci prolitani se s lodickou :-)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    NAVARA: To ma i vesta a odyssey, ale u lock box lodi to byla vyjimka
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Tak včerejší update prý překopal Tutoriál. A taky přidali end-game content, konečně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAGAN_DARKEN: však to měla už Kumari?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Co rikate na nove vothske lode? Cryptic snad konecne pochopil ze pokud chci premiovou lod ktera za neco stoji tak je potreba 5 console slotu od jednoho druhu :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    uz jen par hodin :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    NAVARA: Jo, to byla posadka snu... akorat s tou trojkovou gravity well sem ziskal pocit, ze obelisk je science carrier takze pozdeji prislo neprijemne prekvapeni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: včetně VR swarmerů ;)

ale byl jsem teda ve chvíli, kdy mně posadili do obeliska rovnou na bojovou mapu, celkem zmatenej z těch všech nových tlačítek :o naštěstí boj nebyl moc těžký...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz jste si tez projeli Sphere of Infulence pro Obelisk Carrier zdrarma? :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    a jinak samozrejme ve fleete jsem, kde jinde bych bral zbrane? :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Ja mam zatim 1x eng a 1x tactical a stale jeste lvluju svuj primarni federacni char... vzhledem k tomu, ze ma meta je PVP tak si nudu jeste par mesicu nebudu moci dovolit :)
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Mam na 50 2x tacticala, 1enga a 1sci a nudim se.. :]
    Jste v nejaky fleete?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Tak jak se Vam romulani?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    TYRAEL: Tak, já se lognu každé ráno před začátkem pracovní doby, odlétám si 10 minut, seberu perly a jdu pracovat :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    PAGAN_DARKEN: že jsem rád že mám 10+ let staré synovce kterým můžu zadat letní "brigádu" aby každý den celé prázdniny logli STO, pže já na to čas fakt mít nebudu...
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Co říkáte na Risu a korvetu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: Začni TNG - ta má nejnižší techlevel z těch nových, pak skoukni TOS ať máš základ. Následně už VOY, DS9 či ENT dle libosti, techlevel mají obdobný.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    REFLEX: DS9. Hlavně od čtvrté série výš, když začne válka a všechno jde do pekel horoucích. Kam se na to hrabe Battlestar Gallactica.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: TOS ! :) (Ale IMO dej jen vsechny filmy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam