• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEGBASurrealismus & dAdA: proti všemu rozumu. : texty, kresby a malby, kolaze, filmy ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BASIC20: viz manifest surrealismu u ktereho jsem se hooodne nasmal ;]
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    OVERDRIVE: Uměním se surrealismus nesnažil být nikdy. Jen se dá říct, že produkoval umělecká díla. Šlo, jde o tvůrčí rámec, který přesahuje omezenou formulku umění.
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    TYLACIN: vyhladavaj to podla nazvu albumov
    FETISHNOIR
    FETISHNOIR --- ---
    Švankmajer, Švankmajerová, Effenberger, Teige a další. Třeba sem zavítá někdo koho to osloví. Rozhodně doporučuji.

FATSEXBOT
    FATSEXBOT --- ---
    Kdo neVaří s hovny, ví lejno o surrealismu, nesouloží s Andy Lassem a vůbec je tak nějak untrmenš. (Effenbergerovská expozice problému Kozího Vředu s třešničkou Domácího Vyšetření Prostaty Dudlíkem navrchu Hovnového Koláče )
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MIG1984: surrealismus? To jako fakt?
    MIG1984
    MIG1984 --- ---
    Ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia jsme vydali publikaci Vaříme s hovny. Publikace okamžitě vzbudila kontroverzi a mnoha lidem doslova není po chuti. Byla proto nedávno stažena z prodeje. My se ale nedáme! Jednotlivé kapitoly nyní můžete číst díky BLESKu, který je vydává jakoby čtenářské recepty! viz http://www.hrbatuvkostelec.cz/kultura/118-Varime-s-hovny.html
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Hezkyho klokana jsem videla u kamaradky. Ted pujdes ke krali sama. Ja ti slibuju. Je to velka holka nebo kluk? Ne, je to PES.
    Ale ja bych chtel stira, stir je tichej. A pak Ondrasku delali obliceje. Babicka Maruska a deda ma pomalu segru. Prestala ho sle
    dovat, zpozdeni, budeme vystupovat. A nebo si koupim! Jo? Ja jsem to uhodla, ale treti trida je tezka, vid. To odecitani to vube
    c ja neresim. Az masinka, to je strasne lehky. A v kolika umrou certi? Jsou nesmrtelny, v pohadkach, a to je prusvih, Gabi! Pri
    sel andel dolem. Osklivi. Jo, pockej, no jasne.
    MSB
    MSB --- ---
    TYLACIN: Chces piratsky krast? Zkus uloz.to :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tady je treba zivak: http://www.rozhlas.cz/radiowave/koncert

az budu na domaci pude, muzu hodit 2 desky na nejakej share, zkuste se pripomenout. ted nejsem moc pri vedomi a jsem v praci
    TYLACIN
    TYLACIN --- ---
    a nemate nejake linky na www? google je totiz prikratky na vyhladavanie www kapely
    MSB
    MSB --- ---
    ANICCKAA: Ach ano! Zvykla jsem si na jejich hudbu az po delsi dobe. Nachazim v nich inspiraci... keramika s nadechem surrealismu smrncleho WWW!

YBUKO: Dobra, nejen texty, omlouvam se za chybu. Zrovna k Lexikonu je podareny klip.

Ja jenom, ze jsem tady snad nic od WWW nevidela...
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    MSB: WWWcka jsou super,)
    MSB
    MSB --- ---
    Znate nekdo ceskou (mozna i z jedne casti polskou) partu, ktera si rika WWW? Jejich texty mi pripadaji docela dost surrealisticke :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DYLER
    DYLER --- ---
    Az tak, ze z toho vylezl Frantisek :( Ne ten skritek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam